2777
2789
عنوان

چی بگم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 54 بازدید | 48 پست

وای چقد درگیر رلی😐😂😂

بخدااا که چیز بزرگ و خاصی رو از دست ندادی ما که رل داشتیم چیشد تهش؟

تنها چیزی که از دست دادیم سلامت روان و اعتماد و قلبمون بود

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد درگیر رلی😐😂😂بخدااا که چیز بزرگ و خاصی رو از دست ندادی ما که رل داشتیم چیشد تهش؟تنها چیزی ...

😂😂😂

اون پسر مهربون ساده قدیمی مرد، دیگه سکوت نمیکنم،دیگه بی تفاوت نمیگذرم، اتیش رو با اتیش جواب میدم

وای چقد درگیر رلی😐😂😂بخدااا که چیز بزرگ و خاصی رو از دست ندادی ما که رل داشتیم چیشد تهش؟تنها چیزی ...

من نیسم، چیزشعرای اینیستا رو میزارم اینجا(چیزی برا تاپیک ندارم)

اون پسر مهربون ساده قدیمی مرد، دیگه سکوت نمیکنم،دیگه بی تفاوت نمیگذرم، اتیش رو با اتیش جواب میدم

سید نیستم 🥲😂فک کردم دختری مدل صحبت کردنتو دیدم شک کردم دیدم بلههه

به همه میگم سید😂

موفق باشی

😂😂😂

والا بخدا😑😂

تمرکزت رو بذار روی درست(اگه میخونی)،اهدافت،شغل،ایندت

موفق که شدی به یه جایگاهی که رسیدی اون موقع دخترا خودشون اتفاقا میان دنبالت😑

واسه این چیزا هیچوقت دیر نیست

عمرم رو عمرت پسر:)🫠🎀 با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🤝🏻 زن ستیزها و مذهبی های افراطی کامنت های من رو ریپلای نکنن با احترام🙏🏻 کاربری دست دو نفره🍓 کاربرجدید نیستم از ۹۹ عضوم پنج تا کاربریم به فنا رفته💅🏻😂

من نیسم، چیزشعرای اینیستا رو میزارم اینجا(چیزی برا تاپیک ندارم)

اینستا کلا چیزشعره،اینجا دیگه چیزشعر تر😂😂