2777
2789
عنوان

کیا سریال ساهره رو میبینن 🤨😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 33 پست
من میبینم انگاری درباره زمانهدو تا آدم تو دو تا زمان متفاوت با هم ارتباط گرفتنجالبه منم دوست دارم

دقیقا

من فکر میکنم ممکنه به دنیای موازی هم ربط داشته باشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقامن فکر میکنم ممکنه به دنیای موازی هم ربط داشته باشه

سلام

چیه شبکه ایی چه ساعتی؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سلام چیه شبکه ایی چه ساعتی؟؟

شبکه ۳ بعد اذان

بزن تلوبیون از اول ببین چون نمیفهمی از وسط ببینی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اون آقاهه ام خیلی مرموزهبیمارهاین از یه جایی اومده کمک کنه

دقیقا انگار به اون دنیا وصل شده موقع کما

شبکه ۳ بعد اذانبزن تلوبیون از اول ببین چون نمیفهمی از وسط ببینی

ممنونم

چشم حتما

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آره فهمیدم اینو.ولی اصلا قابل درک نیست، اولشم نوشتهاین ماحرا غیر ممکنه

اره حقیقت نداره

اما من درکش کردم جالبه ادم و درگیر میکنه

کامل دیدی اگه نفهمیدی بعدا بگو بهت توضیح بدمبه ترتیب ببین

ممنونم عریزم چشم

الان شبکه ۳ فوتبال داره

فکر کنم سعی میکنه احسان نجات بده

اونی که رو تخته هم تو همین جریان نجات دادن احسان آسیب دیده

داداش احسان هم اول هاتف رو تو اداره دیده دعوا میکنه بعد میره بیمارستان موقع ترخیص خواسته باهاش حرف بزنه

فکر کنم سعی میکنه احسان نجات بده اونی که رو تخته هم تو همین جریان نجات دادن احسان آسیب دیده داداش اح ...

ببین من همرو فهمیدم

فقط ماجرای داداش احسان و نفهمیدم

اون و توضیح میدی

یک ماه پیش بستری بوده یا الان

ببین من همرو فهمیدمفقط ماجرای داداش احسان و نفهمیدماون و توضیح میدییک ماه پیش بستری بوده یا الان

الان بستری بوده

یه ماه پیش اصلا هاتف برای انترنی نیومده بوده بیمارستان. هنوز خوابگاه بوده اون موقع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز