امروز دیدمش 4 ماهه داره بهم نگفته بود میترسم منم گرفته باشم اگه میخواستم بگیرم تو این 4 ماه معلوم بود ن؟
از فکرش حالم بد شده کهیر زدم از ترس
زیگیل تناسلی داره زبونشم زده معلوم نیس با چه کسایی بوده کثیف🤮🤮🤮🤮
بهش گفتم باید بری دکتر نمیره خاک برسر😡
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
مگه نمیگی که تو رو نمیخواد و دوست نداره پس یعنی بهت حس نداره چرا خوب ازت رابطه میخواد؟
عزیزم مردا مثل ما نیستن
خودمون وقتی کسی رو دوس نداریم حس ج.ن.س.ی هم نداریم بهش ولی مردا چه طرفو دوس داشته باشن چه نه اون نیاز رو دارن
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
حالا اون نمی ره دکتر به درک خودت برو دکتر آزمایش بده
اره باید برم
با اون همه دوست دختر که داره نیازش تموم نمیشههم از آخور میخوره هم توبره بترکی مرد چرا سیرمونی نداری
هم بی ذاته هم هول💔
یک سوال من از این مردها ندیدممیخوام ازشون بپرسم فرق زن با زن چی هست؟ بهت گفته مثلا اونها تو رابطه به ...
نه میگه تو مثل کوبیده ای هرروز که نمیتونی کوبیده بخوری باید مرغ شکم پری ماهی چیزی هم بخوری😐
بگو تو هم شبیه حلیم بادمجونی منم دلم هوس هات داگ میکنه و سوسیس بندریتو هیچی نمیگی یعنی؟ بگو منم دلم ...
وای اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم🤣
دیروز گفت سال دیگه زن میگیرم کیف میکنم توروهم طلاق نمیدم گفتم منم شوهر میکنم بمون تو کف🤣
گفت تو نمیتونی چون طلاقت نمیدم گفتم تو میتونی دوتا زن داشته باشی پس منم دوتا شوهر میخوام😹
حتما آزمایش بده عزیزم، کاش بخاطر همچین موضوعی میشد از شوهر شکایت کرد
اره عزیزم حتما ازمایش میدم