2777
2789
عنوان

شوهرم زیگیل دهانی زده🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 9124 بازدید | 137 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ایش.مگ دهنتو کردی تو دهنش یا اونجاش؟دکتربرو

من ن اون با همه رابطه داره اونم مث سگ زبونشو میزد به لبم شایدم از عمد این کارو کرد ولی من چیزی ندارم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اسی یه چیزی بپرسم ناراحت نمیشی؟

چرا اکثرا تاپیکات جنجالیه؟

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

یا اباالفظل زیگیل تو خانوما خطرناک تر از مرداست

شنیدم سرطان رحم میاره

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

وای دده توام نگرفتی باشی یوقت خاک بر سرش کنن

خدا کنه چیزیم نشه😭😭😭😭

اگه زیگیل بود توهم میگرفتی احتمالا افته

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

با زنا بوده یعنی

اره

خدا کنه چیزیم نشه😭😭😭😭

تست اچ پی وی بده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز