امشب اونقد دلم شکسته حد نداره گریه امونم نمیده اما همه را یکجا تایپ میکنم اذیت نشید. من کلا آدم کم رویی هستم اینم از اول شوهرم میدونست.امشب داشتن با داداشاش و مامانش میرقصیدن مامانش اومد گفت پاشو همچین دستمو کشید زخم شد منم گفتم مامان جلوه پسرا زشته نمیتونم شوهرم از اونجا باد کرد چرا حرف مادرم را زمین انداختی باد کرد. اومدیم خونه گفت برو یجا ریختت را نبینم تو زن زندگی نیستی بهت رو دادم این شدی و...بخدا خودش نمیذاره به شوهر خواهرم جواب سلام بدم میگه نامحرمه بعد برای داداش ها خودش اینجور میکنه خیلی بد حرف زد الانم راحت خوابید گفت برو یجا صدا گریه هات نیان
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین.خودت رو دادی,انقد سکوت کردی,دیگه براش عادت شده.جوابشو بده.هرچی ج شوهر بدی زبونت دراز باشه.بیشتر بالاسرش جا داری,تا اینکه برده اش باشی.از من گفتن بود.
فدای سرت عزیزم!شوهرت بره ب جهنم،همشون همینن گلم،همه کارای خودشون درسته و خواسته هاشون باید بدون چرا انجام بشه اما ما حق نفس کشیدن نداریم.منم مثل توام وقتی اینجوری بهم بی احترامی میکنه واقعا دلم تیکه تیکه میشه،و دست خودم نیست گریه ام میگیره اونم مثل برج زهر مار،کیف میکنه که من حرص خوردم حتی نمیگه چرا گریه میکنی،این مردا ارزش رنج خوردن ندارن،بیا یادبگیریم کم محلی کنیم،بیا ب فکر خودمون باشیم.
بي شک مظلوم ترين فرد تاريخ استآنکه شب ها يک تنه،بدون سلاح،با يک لشکر دلتنگی میجنگد...!