2777
2789
عنوان

شما اگه ❓️

1 بازدید | 21 پست

دومیلیون داشته باشید و شوهرتون هنوز حقوق نگرفته باشه و زیاد چیزی تو خونه نباشه میدید مواد غذایی یا برای عید بچتون که لباس خوبم نداره لباس میخرید ؟

خیلی دودلم که چیکار کنم 🙁

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد ، اینطور فکر کن : اول از خدا خواسته و خدا آدرس تو رو به اون داده✨🙂 کاربر جدید نیستم تعلیق شدم 🥺

لباس برا بچه

متاهل💍آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امسال و سال بعد ، سال بقاست فقط

متوجه نشدم ؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد ، اینطور فکر کن : اول از خدا خواسته و خدا آدرس تو رو به اون داده✨🙂 کاربر جدید نیستم تعلیق شدم 🥺

مواد غذایی میخرم ، واجب تره.

بدن بچه تون خدایی نکرده ضعیف میشه اگه چیزی نخوره. اما همون بچه میتونه حالا همین یه بار لباس نو نپوشه

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن./ برای خورشید بعد شبهای طولانی.../ مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است.

خرید مواد غذایی

بعد میگم قرضی مواد غذایی خریدم ک بعد ک حقوق دادن پولو از شوهرم بگیرم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...