2821
2789
عنوان

شما اگه ❓️

29 بازدید | 21 پست

دومیلیون داشته باشید و شوهرتون هنوز حقوق نگرفته باشه و زیاد چیزی تو خونه نباشه میدید مواد غذایی یا برای عید بچتون که لباس خوبم نداره لباس میخرید ؟

خیلی دودلم که چیکار کنم 🙁

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال و سال بعد ، سال بقاست فقط

متوجه نشدم ؟

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند...

مواد غذایی میخرم ، واجب تره.

بدن بچه تون خدایی نکرده ضعیف میشه اگه چیزی نخوره. اما همون بچه میتونه حالا همین یه بار لباس نو نپوشه

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

خرید مواد غذایی

بعد میگم قرضی مواد غذایی خریدم ک بعد ک حقوق دادن پولو از شوهرم بگیرم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز