سلام دوستان خوب هستبد من چند وفت پیش میخواستم تایبد سوابق کنم اما عکسی نداشتم بعد برای تایید عکس واطلاعات هویتی گفته بود شماره سریال کارت ملی بزن که از ثبت احوال تایید بشه منم متاسفانه تا الان نه برای شناسنامه ونه برای کارت ملی اقدام نکرده بود امروز بهم گفتن ۲هفته دیکه شناسنامت میاد وبعد از اون باید دنبال کارای کارت ملی باشی از شانس بدم همیشه تایید سوابق تا اخر اسفند بود اللان یعنی کنکور فرهنگیان از دست دادم؟🥲خیلی حالم بده خانوادم کوتاهی کردن الان من بدبخت شدم کنکور تیر حداقل وقت هست شابد تمدید کنن اما فرهنگیانو چیکارکنم
سایت سوابق ده باردیگه بازمیشه حتی قبل ترمیم نترس بعدم یه رسید بهت میدن ازثبت احوال که میتونی بااون کارات روانجام بدی نیازنیست حتماخودش روبگیری مردم چندسال تمام کاراشون روباهمون راه میندازن انقد حرص وجوش نخور
یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
سایت سوابق ده باردیگه بازمیشه حتی قبل ترمیم نترس بعدم یه رسید بهت میدن ازثبت احوال که میتونی بااون ک ...
اینقدر استرس گرفتم از ۷صبح که بیزونم ، روزه هم هستم درسم هیجی نخوندم فقط برگشتم گریه کردم، اخه اصلا نمیدونم شناسنانه که کار منو راه نمیندازع مهم اون کارت ملی که بعد اسفند شاید برسه دستم