2777
2789
عنوان

تایید سوابق

| مشاهده متن کامل بحث + 24 بازدید | 18 پست
رسیدمیدن بهت بااون هرکاری داشته باشی میشه بعدم توسایت سوابق که همچین چیزایی نمیخواد ازپنل مای سنجشت ...

رفتم مای مدیو میگفت کاربری نداری چون فارغ التحصیل شدی اصلا کلا نمرات ۱۱و۱۲ پیدا نکردم

مرحله اول تایید سوابق تایید کردن اطلاعات هویتی یفنی عکسم تاریخ تولدم شماره سریال کارت ملی، خوب عکسی نداشتم اصلا ومیگفت برای ثبت عکس از ثبت اخوال شماره کارت ملی بزن که اینم نداشتم

رفتم مای مدیو میگفت کاربری نداری چون فارغ التحصیل شدی اصلا کلا نمرات ۱۱و۱۲ پیدا نکردم مرحله اول تایی ...

برامااطلاعات ذخیره بود برو کافینت احتمالایه راهی داره

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رسیدمیدن بهت بااون هرکاری داشته باشی میشه بعدم توسایت سوابق که همچین چیزایی نمیخواد ازپنل مای سنجشت ...

الان عکس میزارم که رفتم مای مدیو چون فارغ التحصیل شدم از طریق شماره مامانم به عنوان فرزندش نمیتونم بزم

الان عکس میزارم که رفتم مای مدیو چون فارغ التحصیل شدم از طریق شماره مامانم به عنوان فرزندش نمیتونم ب ...

بایدشماره به نام خودت باشه اگه سنت بیشتراز۱۸هست باخط خودت واردشو اوکی میشه یاازقسمت فرهنگیان برو یه قسمت ورود به مای مدیو داره اونجاوصل شدن به درگاه دولت وایناروهم نداره

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم