2777
2789
عنوان

چت شوهرم با همکارش و خیانت

2527 بازدید | 20 پست

این بود

میینا ؟

ببین زنم چی میگه بهم میگه طلاق میخوام

تو میگی چیکار کنم هر کاری بگی همون رو میکنم

-😕😕

چرا پوزخند میزنی مبینا ؟دردم رو نمیتونم به کسی بگم

همش میریزم تو خودم

-بچس زنت

نه بابا ۲۸ سالشه

-به عقله

مبینا دوستت دارم

-😏😏

چرا پوزخند میزنی مبینا اینجوری نگام نکنااا

حرف دلم رو بهت گفتم

-بیخیال

مبینا تو فقط بگو باشه تا من خیالم از تو راحت بشه

ببین چیکار میکنم

-من یکی دیگه رو دوست دارم خودتم خوب میدونی

اون اندازه من نمیخوادت مبینا

-بخواد نخواد مهم نیست اصلا هر چی

دوستان شوهرم الان میگه فقط همین پیام ها بوده

و داشته با همکارانش دختر رو دست مینداخته

و بهم گفت زنگ بزن به دختره باهاش حرف بزن

زنگ زدم به دختره

دختره شاکی شد گفت والا شوهرت پدرم رو دراورده

اصلا شبیه دست انداختن نیست

بقیه رو واسطه میکنه من باهاش باشم

انقد هم آدم هولی هستش

به بقیه زنای شرکت هم پیام داده

نظرتون چیه از این پیام ها

شوهرم الان اومده گریه زاری التماس

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چندتا پیام اول رو خوندم وایب فیک بودن گرفتم

بای🚶🚶

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

چندتا پیام اول رو خوندم وایب فیک بودن گرفتمبای🚶🚶

شات دارم ازش

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه نظری؟ مشخصه دیگه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

چه سم

انگار دوتا بچه ۱۵ ساله چت کردن

مشخصه دیگه...خیانت کرده

حالا هر چی میخواد گریه کنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شوهرت دروغ میگه دیده دختره پا نداده الان نمیخواد هم اونو از دست داده باشه هم زندگیش

ولی دختره هم آشغال بوده وگرنه از همون اول دوتا فوش نثار سوهرت میکرد که برو بچسب به زندگیت نکه بگه زنت عقل نداره یا اینوجی بفرسته

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز