2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برنامه نویسی یعنی نوشتن کدهای کامپیوتر به یکی از زبان های برنامه نویسی و در نهایت خلق یک اپلیکیشن یا وب سایت یا گیم یا هرچیزی که روی گوشی و اینترنت و کامپیوتر اجرا میشه.

مثلا همین نی نی سایت توسط یک یا چند برنامه نویس ساخته شده است و برای اپدیت ها و رفع ایرادات آن نیاز به برنامه نویس هم هست

یا مثلا اپلیکیشن بانک ملت را نصب میکنید آنرا یک برنامه نویس ساخته است

برنامه نویسی پر درامد ترین شغل جهانه و در ایران هم جزو مشاغل تاپ از نظر درآمدی هست به شرطی که طرف متخصص واقعی این حوزه باشه

تنوع شغل برنامه نویسی زیادی

یکی میتونه استخدام شه

یکی میتونه کسب و کار انلاین داشته باشه

یکی میتونه اپلیکیشن خودش را در مارکت هایی مثل کافه بازار منتشر کنه بقیه نصب کنن اینجوری پول دربیاره

یکی دورکاری هست یکی باید بره شرکت و ...

اگه سوالی پرسیدید ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدم چون سرم شلوغه و کم میام اینجا 🙏

برنامه نویسی یعنی نوشتن کدهای کامپیوتر به یکی از زبان های برنامه نویسی و در نهایت خلق یک اپلیکیشن یا ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و توصیح دادید 🙏🏻

من هیچ هیچی نمیدونم فقط اسمشو شنیدم، این برنامه نویسی نیاز به رشته دانشگاهی داره؟ از کجا میشه آنکه گفتید زبان برنامه نویسی رو یاد گرفت

و اینکه ببخشید برام سواله مثلا کسی برنامه نویسی رو یاد گرفت و بلد شد از کجا میتونه مثلا پروژه قبول کنه که ازش کسب درآمد داشته باشه؟

خیلی خیلی ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و توصیح دادید 🙏🏻من هیچ هیچی نمیدونم فقط اسمشو شنیدم، این برن ...

خواهش میکنم

برای برنامه نویس شدن نیازی به رشته دانشگاهی نیست ، اگه رشته دانشگاهی مهندسی کامپیوتر بخونید که عالیه ولی اگر نخونید هم میتونید برنامه نویس باشید من خودم دانشگاه رشته ام کلا یه چیز دیگه بود ولی تصمیم گرفتم برنامه نویس بشم و الان سالهاست برنامه نویسم

اگه میخای یاد بگیری برو دوره ی 12 قدم برنامه نویسی سایت آواسام را شرکت کن بعدش راه میوفتی

اگه سوالی پرسیدید ممکنه یکم طول بکشه تا جواب بدم چون سرم شلوغه و کم میام اینجا 🙏

خواهش میکنم برای برنامه نویس شدن نیازی به رشته دانشگاهی نیست ، اگه رشته دانشگاهی مهندسی کامپیوتر بخ ...

هزینش 16 میلیون بود واقعا همه رو از صفر میگه براش هزینه کرد؟

بعد یکسال هم میشه به درامد هم رسید یا زمان بیشتری نیازه

خواهش میکنم برای برنامه نویس شدن نیازی به رشته دانشگاهی نیست ، اگه رشته دانشگاهی مهندسی کامپیوتر بخ ...

من بعد چند سال دوری از درس تصمیم گرفتم امسال کنکور بدم و برم پرستاری

بنظرتون ارزش داره بجای پرستاری برم مهندسی کامپیوتر؟

هزینش 16 میلیون بود واقعا همه رو از صفر میگه براش هزینه کرد؟ بعد یکسال هم میشه به درامد هم رسید یا ز ...

بله این دوره مختص کسایی که از صفر شروع میکنن همه مبانی رو پوشش میده بقیه دوره های برنامه نویسی اینجوری نیستن معمولا این پوشش مطالبش عالیه زیر یکسال هم میتونید به درامد برسید باید مستمر تمرین کنید

من بعد چند سال دوری از درس تصمیم گرفتم امسال کنکور بدم و برم پرستاری بنظرتون ارزش داره بجای پرستاری ...

بستگی داره به علاقت اینو من نمیتونم بگم کدوم بهتره ولی درامد برنامه نویسی و کامپیوتر به نظرم خیلی بهتره

بله این دوره مختص کسایی که از صفر شروع میکنن همه مبانی رو پوشش میده بقیه دوره های برنامه نویسی اینجو ...

خیلی ممنونم جواب دادید

ببخشید زیاد سوال پرسیدم فقط سوال آخر اینکه وفتی کسی بلد شد از کجا میشه پروژه قبول کرد که به درامد رسید

مثلا من من الان برنامه رویسی رو یاد گرفتم کجا کار قبول کنم که بتونم ادامه بدم،

نمیدونم منطورم رو روسوندم یا نه

ممنون میشم این رو هم راهنمایی کنید 🙏🏻

خیلی ممنونم جواب دادید ببخشید زیاد سوال پرسیدم فقط سوال آخر اینکه وفتی کسی بلد شد از کجا میشه پروژه ...

به نظرم من اگه بگم از کجا هم فایده ای برای شما نداره چون شما عملا تخصصشو نداری و حتی من یه روشی رو بگم برای درآمدزایی چون شما باهاش اشنا نیستی و تخصصشو نداری نمیتونی درک کنیش پس اول تخصص بعد به دنبال درآمد باشید