شوهرم از ۱۸ سالگی که برای اولین بار تریاک مصرف کرده گاهی با دوستاش مصرف میکرده ،شاید سالی چند بار ،خیلی رفیق باز نیس تنها رفیقاش دوتا از فامیلاشن که دیر به دیر هم و میبینن،سه چهار سال پیش یک همکار داشته اعتیاد داشته با اون بیشتر شده تعدادش ،مثلا هفته ای یکبار، شایدم دوبار دیگه اون همکارش و بیرون میکنن یک مدت این هفته ای یکی دوبار ها ادامه پیدا میکنه میبینه همکارش معتاد شده و هر روزه بوده ،دیگه نمیره پیش همکارش و .... من اتفاقی فهمیدم یک وسیله استعمال پیدا کردم گف مال چند ماه پیشه و... برام تعریف کرد،منم گوشیش و چک کردم دیدم اخرین بار ۷ ،۸ ماه قبلش همکارش کلی زنگ زده این جواب نداده و دیدم شمارش و مسدود کرده،گاهی میپرسم شک میکنم میگه گاهی وسوسه میشم ،یکبارم قسمش دادم گفت دوبار که خیلی عصبی بودم قرص ب۲ خوردم ،به نظرتون اینجور ادم معتاد حساب میشده ؟ امیدی به حرفاش هس که نره دیگه سمتش؟
یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
میتونین برین ازمایش بده ، یا خلق و خوش رو ببین.بعد مصرف شاد و شنگول میشن.خیال بافی میکنن چرت و پرت میگن. ترک کاملش نشدنی نیست اما سخته و کار هرکسی هم نیست.
درخواست دوستی ارسال نکنید.آفلاین جهت رسیدن به امور زندگی.
توجه کاربر اقام ،توجه با اجازه خانوم بچه های سایت هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3
ببخشید واقعا میپرسم کسی میدونه تو رابطه ج ن سی چجورن و برا نزول و.... مشکل ندارن یا.... ،اخه من چون اسنپ هم میره خیلی روش کنترل ندارم ،میخام از روی رابطه بفهمم ،الان که زود انزاله در حد دو دقیقه، گاهی مشکل نزول داره یک هو بی حس میشه و .... این ربطی به اعتیاد نداره؟