شوهرم از ۱۸ سالگی که برای اولین بار تریاک مصرف کرده گاهی با دوستاش مصرف میکرده ،شاید سالی چند بار ،خیلی رفیق باز نیس تنها رفیقاش دوتا از فامیلاشن که دیر به دیر هم و میبینن،سه چهار سال پیش یک همکار داشته اعتیاد داشته با اون بیشتر شده تعدادش ،مثلا هفته ای یکبار، شایدم دوبار دیگه اون همکارش و بیرون میکنن یک مدت این هفته ای یکی دوبار ها ادامه پیدا میکنه میبینه همکارش معتاد شده و هر روزه بوده ،دیگه نمیره پیش همکارش و .... من اتفاقی فهمیدم یک وسیله استعمال پیدا کردم گف مال چند ماه پیشه و... برام تعریف کرد،منم گوشیش و چک کردم دیدم اخرین بار ۷ ،۸ ماه قبلش همکارش کلی زنگ زده این جواب نداده و دیدم شمارش و مسدود کرده،گاهی میپرسم شک میکنم میگه گاهی وسوسه میشم ،یکبارم قسمش دادم گفت دوبار که خیلی عصبی بودم قرص ب۲ خوردم ،به نظرتون اینجور ادم معتاد حساب میشده ؟ امیدی به حرفاش هس که نره دیگه سمتش؟
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید حواست خیلی بهش باشه ولی نامحسوس اگه هی کلید کنی باز برمیگرده
یه دختر شيطونم که به مشکلات لبخند میزنم میگم نگران نباش باهم حلت میکنیم💪🏻👐🏻واسه تفریح میام نینی سایت 🤷🏻♀️عاشق، جنگجو ، زبونم درازه ، زیر بار هیچ حرفی که قبولش نداشته باشم نمیرم 😮💨😇من همون دختریم که تو خیابون شالش رفته عقب نوک بینیش سرخ شده و بخار از دهنش درمیاد یه بستنی دستشه و صدای خنده اش تا اونور خیابون میاد ، بی زحمت بهم چشم غره نرید 😁🐚😌لطفا برای رسیدن به عشقم و هدفم یه صلوات بفرستید🥺🦋❤️🔥تو مسائلی که تجربه یا علمشو نداشته باشم شرکت نمیکنم 🖐🏻🤍خط قرمزم خانوادم و عشقمه درسته با خانوادم یه جاهایی مشکل دارم ولی جرئت داری چیزی بهشون بگو🤭🗡تو تاپیک های فان تگم کنید 😛😍 با دو نفر دیگه یه کاربری داشتم تازه کاربری برای خودم زدم کاربر قدیمیم🤗 اگه افغانی هستی نه ریپلای کن نه سمتم بیا به نفع دوتامونه بیبی😔☺️
هر مصرفی اعتیاده عزیزم لطفا نه شما خودتو گول بزن نه همسرت.حالا چرا فکر میکنی فقط با همکارش میتونه مصرف داشته باشه.ب ۲ ضعیف تر از متادون هست چرا میخوره؟چی مصرف کرده؟
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اصلا به حرفاش اعتماد نکن معتادا فقط دروغ میگن شوهر خودم معتاد به تریاک بود و چندساله متادون میخوره همش دروغ میگه الان میگه میخام ترک کنم هرشب مست میاد خونه یعنی عرق رو جایگزین کرده فقط خدا منو ازدسش،نجات بده شماهم گول حرفشو نخور
چیزی هم که اشاره شد دروغه.این رو من دوره سربازی با معتادا سر و کله میزدیم دیدم.جوری دروغ میگن نمیتونی حرفشونو باور نکنی. مخدر حتی سیگارش بده و ترکش سخت چه برسه به مواد.