shadaaaaaaaaab مدیر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 11 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 9 بازدید | 20 پست سلام بچه ها من میخام دماغم عمل کنم به دکتر خوب میخام بهم معرفی کنید نمیدونم کجا برم دماغ خیلی بدی ندارم از روبرو کمی پهن میخام خیلی خوشگل بشه اهواز خورشیدی فر و دکتر کاظمی چطوره؟؟؟کسی تجربه عمل داره استرس دارم نمیدونم کدوم دکتر برم دیروز | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadaaaaaaaaab مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 11 نرو نه خورشیدی خوبه نه کاظمی همه ی کارهاشون رو دیدم از نزدیک یک ماه گیر بودم ای خدا😭😭😭
نسیمممممممممم عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 493 آخه بعد عمل نمیشه با هواپیما بیای دیدم گفتن چشم حتما با ماشین که تکون تکون میخوری میدونی چقد راههنمیدونم خودت بهتر میدونی ولی برا یه عمل بری تا تهران..چشمت بی بلا
نسیمممممممممم عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 493 نرو نه خورشیدی خوبه نه کاظمی همه ی کارهاشون رو دیدم از نزدیک یک ماه گیر بودم وای جدیمیشه بگی ایرادشون چی بود
نسیمممممممممم عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 493 بهترین دکترررر فقط سر افراز اهواز من ۲۲ روزه عمل کردم فوق العاده س چه مدلی عمل کردی
shadaaaaaaaaab مدیر استارتر عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 11 با ماشین که تکون تکون میخوری میدونی چقد راههنمیدونم خودت بهتر میدونی ولی برا یه عمل بری تا تهران..چش ... خب میگه عمل کنی نمیشه فرداش با هواپیما بیای بخاطر نمیدونم چی چی البت من شنیدم یکی ک عمل کرد تهران گفت ولی بهرحال من فردا میرم اهواز
royashin عضویت: 1404/10/13 تعداد پست: 297 مبارکت باشه آخه سر افراز دوستام عمل کرده دوستم باز دماغش بزرگه الان یه عملی بزرگه برا همین دوسش نداش ... بستگی به بیس دماغ طرف دارهو سرافراز اولویتش تنفس راحته نه فقط زیباییشاید لوله های تنفس بینی دوستت خیلی بزرگ بودن