بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم میخوام عمل کنمنظرم روی علی کاظمیه ولی میگن انحراف و..بعد سبک استایلیش خواستم انگار بینیارو خیلی ...
اره ولی خیلی قشنگه کارای اینستاگرامش منم نوبت مشاوره زدم پیشش فردا میرم مطبش کوچیک میکنه ولی قشنگن خوکی و سربالا نیستن البت باید از نزدیک ببینیم شاید کارتش خویش میزاره تو پیج کلا نمیدونم چیکار کنم من دزفولم تعریف ویدا امانی اندیمشک هم دادن رفتم کارش دیدم اصلا داخل نرفتم خیلی از نظرم بد بود سربالااااااااااا و خیلی زشت دوسش نداشتم دیگ داخل هم نرفتم دوتاشون دیدم تو مطب
من از همین کاظمی خوشم میاد بینی نمیده بالا و من قوس خوشم نمیاد اینم خدارو شکر اصلا دستش به قوس نمیره ...
باشه حتما
من دکتر بابک محی صفت هم کارش دوست داشتم ولی تهران نمیتونم حضوری برم مشاوره فقط میتونم تاریخ عمل بزنم حالا فردا میرم اهواز پیش خورشیدی و کاظمی ببینم دلمو میبرن یا نه نشد همین بابک محی دیگ دلم میزنم دریا آنلاین نوبت میزنم بره خسته شدم😅