2777
2789
عنوان

عمل بینی

9 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من میخام دماغم عمل کنم

به دکتر خوب میخام بهم معرفی کنید

نمیدونم کجا برم دماغ خیلی بدی ندارم از روبرو کمی پهن میخام خیلی خوشگل بشه

اهواز خورشیدی فر و دکتر کاظمی چطوره؟؟؟

کسی تجربه عمل داره

استرس دارم نمیدونم کدوم دکتر برم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم میخوام عمل کنمنظرم روی علی کاظمیه ولی میگن انحراف و..بعد سبک استایلیش خواستم انگار بینیارو خیلی ...

اره ولی خیلی قشنگه کارای اینستاگرامش منم نوبت مشاوره زدم پیشش فردا میرم مطبش کوچیک میکنه ولی قشنگن خوکی و سربالا نیستن البت باید از نزدیک ببینیم شاید کارتش خویش میزاره تو پیج کلا نمیدونم چیکار کنم من دزفولم تعریف ویدا امانی اندیمشک هم دادن رفتم کارش دیدم اصلا داخل نرفتم خیلی از نظرم بد بود سربالااااااااااا و خیلی زشت دوسش نداشتم دیگ داخل هم نرفتم دوتاشون دیدم تو مطب

اره ولی خیلی قشنگه کارای اینستاگرامش منم نوبت مشاوره زدم پیشش فردا میرم مطبش کوچیک میکنه ولی قشنگن خ ...

من از همین کاظمی خوشم میاد بینی نمیده بالا و من قوس خوشم نمیاد اینم خدارو شکر اصلا دستش به قوس نمیره توجه کرده باشید..تو چه مدلی میخوای؟

ببین رفتی از مراجعینش بپرس بگو انحراف نداشتین یا مشکل تنفسی

از همشون بپرس😂😁

میشه منم خبر کنی 🥺

منم تابستون میخوام برم عمل کنم

من از همین کاظمی خوشم میاد بینی نمیده بالا و من قوس خوشم نمیاد اینم خدارو شکر اصلا دستش به قوس نمیره ...

باشه حتما

من دکتر بابک محی صفت هم کارش دوست داشتم ولی تهران نمیتونم حضوری برم مشاوره فقط میتونم تاریخ عمل بزنم حالا فردا میرم اهواز پیش خورشیدی و کاظمی ببینم دلمو میبرن یا نه نشد همین بابک محی دیگ دلم میزنم دریا آنلاین نوبت میزنم بره خسته شدم😅

باشه حتما من دکتر بابک محی صفت هم کارش دوست داشتم ولی تهران نمیتونم حضوری برم مشاوره فقط میتونم تاری ...

تهران که باید با هواپیما برگردی میدونی؟

با ماشین نمیتونی😐

آره منم خبر کن

🤣🤣تا ببینیم میتونن یا نه

درمورد محی هم تحقیق کن

باشه حتما من دکتر بابک محی صفت هم کارش دوست داشتم ولی تهران نمیتونم حضوری برم مشاوره فقط میتونم تاری ...

نرو نه خورشیدی خوبه نه کاظمی

همه ی کارهاشون رو دیدم از نزدیک

یک ماه گیر بودم

بهترین دکترررر فقط سر افراز اهواز من ۲۲ روزه عمل کردم فوق العاده س

مبارکت باشه آخه سر افراز دوستام عمل کرده دوستم باز دماغش بزرگه الان یه عملی بزرگه برا همین دوسش نداشتم ولی درکل خوبه