2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 20 پست
میتونی روانپزشک نامه بگیری که برات سزارین انجام بدن..البته فکر کنم نامه رو فقط بیمارستان خصوصی قبول ...

بیمارستان خصوصی نیاز به مدرک نداره دیگه.. فقط پولش گرونه وگرنه سزارین اختیاری انجام میدن..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

بیمارستان خصوصی نیاز به مدرک نداره دیگه.. فقط پولش گرونه وگرنه سزارین اختیاری انجام میدن..

آخه اگه بخواد اختیاری عمل کنه دیگه بیمه بهش تعلق نمیگیره..ولی دلیل الکی بیاره بیمه هم قبول میکنه

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخه اگه بخواد اختیاری عمل کنه دیگه بیمه بهش تعلق نمیگیره..ولی دلیل الکی بیاره بیمه هم قبول میکنه

من زن داداشم چهار سال پیش با نامه روانپزشک سزارین انجام داد ولی امسال به همون دکتر گفتم گفت دیگه نامه روانپزشک قبول نمیکنن..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

من زن داداشم چهار سال پیش با نامه روانپزشک سزارین انجام داد ولی امسال به همون دکتر گفتم گفت دیگه نام ...

همین یه هفته پیش دخترداییم با نامه سزارین شدا🤔

شاید به دکتر و بیمارستان هم ربط داشته باشه

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨
همین یه هفته پیش دخترداییم با نامه سزارین شدا🤔شاید به دکتر و بیمارستان هم ربط داشته باشه

خب پس احتمالا شهر به شهر یا بیمارستان به بیمارستان فرق کنه..