2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره فعلا فقط سوابقت روتاییدکن

من تایید کردم پول هم از حسابم رفت ، ولی اس ام

اس تایید نیومد واسم ، واسه شما اومد؟

همه شهر ایران جگر خسته اند، به کین سیاوش کمر بسته اند

من رشتم معماری بوده و اوکی کرده بودم انصراف دادم باز دوباره؟

باید امسال نمراتتون روتاییدکنید حتی پشت کنکوری هاو دوازدهمی هاهم باید تاییدمیکردن

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

من تایید کردم پول هم از حسابم رفت ، ولی اس ام اس تایید نیومد واسم ، واسه شما اومد؟

توسایت برو اگه کدرهگیری بهت میده ینی انجام شده من دقیق یادم نیست کد اومد یانه

توسایت برو اگه کدرهگیری بهت میده ینی انجام شده من دقیق یادم نیست کد اومد یانه

کد رو بالای کارنامم زده نوشته کد رهگیری ، فقط نمیدونم از طریق اس ام اس هم میاد یا ن

همه شهر ایران جگر خسته اند، به کین سیاوش کمر بسته اند

کد رو بالای کارنامم زده نوشته کد رهگیری ، فقط نمیدونم از طریق اس ام اس هم میاد یا ن

نه دیگه اگه میری توی سایت مای مدیو میگه انجام دادی وکدشم میزنه تمومه

من دارم برای نهایی یازده ام میخونم برنامه ریختن برای هر درس یه هفته با فیلم وقت بزارم میشه ۱ ماه ۲ ه ...

دوازدهمت روکامل بستی؟اون۴۰درصدسهم داره وقطعی تره یازدهم رواگه دوازدهم روعالی خوندی شروع کن هنوزم یه ذره امید به حذف یازدهم هست ولی!آره خوبه تااردیبهشتم که تموم کنی خوبه فقط نهایی های سالهای قبل وفرمول بیست هم حل کن برادروس نهاییت که خوب جمع شن دیگه

دوازدهمت روکامل بستی؟اون۴۰درصدسهم داره وقطعی تره یازدهم رواگه دوازدهم روعالی خوندی شروع کن هنوزم یه ...

چون رشتم تجربی نبوده الان دارم بزور خودم میبرم بالا نمیشه ۱۲ ام بیوفته برای سال بعد نمیتونم

بعد اینکه پس احتمال اینکه امسال بدم کمه نه؟