بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هشت ماه که خوندم بعدش چنان معجزه ای در زندگیم رخداد که به فکر هیچ بنی بشری نمیرسه
از خدا بسیار ممنونم ،
ادامه بده به سه شب که به جایی نمیرسه آدم ، حد اقل سه ماه بخون
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
منم مثل شما ، دو ماه اول فقط بلا و بدبیاری و این چیزا بود بعد سه ماه تازه اوضاعم عادی شد و بعد هشت ماه یهو یه معجزه ای که اصلا باورم نمی شد اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا باورم نمیشد دختر
طافت داشته باش ، تحمل کن ادامه بده حتما نتیجه می بینی
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
خیلی خیلی ممنونم بازم از کامنت و نظرتون حتماً یادم میمونه امیدوارم خدا منو ببخشه
یه چیزی بالاتر از امیدواری ، یقین ، یقین قلبی داشته باش ، منم دعا کن اون موقع