2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هشت ماه که خوندم بعدش چنان معجزه ای در زندگیم رخداد که به فکر هیچ بنی بشری نمیرسه

از خدا بسیار ممنونم ،

ادامه بده به سه شب که به جایی نمیرسه آدم ، حد اقل سه ماه بخون

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خیلی خیلی ممنونم از اینکه گفتید

منم مثل شما ، دو ماه اول فقط بلا و بدبیاری و این چیزا بود بعد سه ماه تازه اوضاعم عادی شد و بعد هشت ماه یهو یه معجزه ای که اصلا باورم نمی شد اصلا اصلا اصلا اصلا اصلا باورم نمیشد دختر

طافت داشته باش ، تحمل کن ادامه بده حتما نتیجه می بینی

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم مثل شما ، دو ماه اول فقط بلا و بدبیاری و این چیزا بود بعد سه ماه تازه اوضاعم عادی شد و بعد هشت م ...

خیلی خیلی ممنونم بازم از کامنت و نظرتون حتماً یادم میمونه

امیدوارم خدا منو ببخشه

خیلی خیلی ممنونم بازم از کامنت و نظرتون حتماً یادم میمونه امیدوارم خدا منو ببخشه

یه چیزی بالاتر از امیدواری ، یقین ، یقین قلبی داشته باش ، منم دعا کن اون موقع