2777
2789
عنوان

شوهر دیوانم

155 بازدید | 14 پست

شوهر روانیم شام دادم بهش بعد رفت کلشو گذاشت منم عصبانی شدم که یکسره سرپام رفته خوابیده اومدم بیدارش کردم ازش یه سوال کردم بعد پاشد به من فوش میده میگه حمال آره خب حمالی کردم منم گفتم خودت حمالی پاشد منو زد انقد زد تو سرم حالم خیلی بده بچه ها دلم داره میترکه حالم خیلی بده دارم گریه میکنم خیلی منو زد خیلی هم فروش داد به نظر شما همچین آدمی اصلا من براش مهمم منو دوست داره که اینجوری میکنه الکی الکی پا میشه منو میزنه دارم مینویسم بغضم ترکید بلند بلند دارم گریه میکنم بعد گفتم آرزومه بمیری اومد بدتر منو زد گفت فردا نشونت میدم دارم میلرزم اینهمه کار کردم تهش بهم گفت حمال بعدم منو زد چرا خدا نمیبینه انقد بهم ظلم میشه امام زمان کجاست

حالا تو این ساعت ۳ وقت سوال کردنه ادم خوابه

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امام علی علیه السلام گفته گناه ستم پذیری کمتر نیست از گناه ستمگری

نذار باهات اینجوری رفتار کنه

تو خودتو فراموش کردی ارزشی که باید به خودت بدی رودو دستی تقدیم کسی دیگه کردی.حال خوبت به اون بند هست

البته من طبق این تاپیکت این حرفو زدم نمیدونم زندگیت چجوریه

وای چقدر بیشعوره الهی دستش بشکنه مطمئن باش خدا و امام زمانم میبینن جوابشو میدن

اصلا هیچ مردی حق نداره فکر کنه که وظیفه زن کار کردنه اگرم تو کار خونه کردی به خاطر محبتت به این آدم بی چشم و رو بوده که لیاقت نداشته خودتو ناراحت نکن عزیزم

اگه منو دوست داشت منو میزد؟

زدن دلیل به اینکه دوست نداره نیست

از دوست داشتن مادر به فرزند بالاتر هم هست ؟

وقتی عصبانی میشه مادر خطا میکنه بچه ای که عاشقشه شاید اشتباه کنه بزنه ولی بعد پشیمون میشه

وقتی عصبانی بشی مخصوصا اگه آدم تند و زود جوشی باشی ممکنه پیش بیاد ولی تو زرنگ باش نذار به اون حد برسه به خودت قول بده این آخرین باری باشه که همچین چیزی پیش اومد

سعی کن به هم دیگه نزدیک تر بشین و وقتی یک خورده صمیمیتتون برگشت با لحن خوب ازش قول بگیر دیگه همچین چیزی تکرار نشه