2777
2789
عنوان

شیرینی چی بدم

193 بازدید | 21 پست

شما باشید چی میدید به آقایی که فقط از لحاظ شغلی ممکنه در آینده نه چندان دور بهش نزدیک بشید. و کار مهمی براتون انجام داده که در مسیر روشن آینده تون اثر مستقیم داره.

مبلغ شیرینی تا پنج میلیون بگین لطفن .

مجرد نیست فکرهای آنچنانی نیاد تو ذهنتون لطفن

مرسی

مشاور کنکوره ؟ چون منم دارم بهش فک میکنم 😂 سکه پارسیان میتونی بگیری با پنج تومن فقط به نظرم

نه ، مشاوره آره ولی کنکوری نه . میدونی سفارش کرده جایی کارم رو راه بندازند. و خب نتیجه گرفتم .

سکه پارسیان آخه به کلاسش نمیاد . پولدارتر از این حرف هاست. یعنی حداقل اگر بخوام شیرینی سکه باشه باید یکدونه تمام بگیرم.که وسعم نمی رسه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ، مشاوره آره ولی کنکوری نه . میدونی سفارش کرده جایی کارم رو راه بندازند. و خب نتیجه گرفتم .سکه پا ...

اوخ سخت شد 💔 پس یه اکسسوری خوب در زمینه شغلش با یه جبعه شیرینی خوب بگیر ، سوغات شهرتون چیه ؟

زعفران ، هل ، شاخه نبات ، عطر ، خشکبار مثل کشمش ، آجیل ، فرآورده های لبنی

خب اگه ایشون از یه شهر دیگس ، گزینه های خوبین مخصوصا زعفران مرغوب با یه جعبه شیرینی مثل باقلوا ( اینو خودم دوست دارم 😂)

اوخ سخت شد 💔 پس یه اکسسوری خوب در زمینه شغلش با یه جبعه شیرینی خوب بگیر ، سوغات شهرتون چیه ؟

اکسسوری برای شغلش میتونه گزینه خوبی باشه. از این ستهای چرم هم گمونم خوب باشه با سه چهار تومان میتونم یک کار خوب بگیرم . یک شاخه گل و یک جعبه شکلات شیک و باکلاس هم کنارش به نظرم تکمیلش میکنه.

آره به نظرم عالیه. نیست؟ یک جلد سعدی چرم هم با شاهنامه هم بگذارم دیگه عالی میشه البته میره تا هفت هشت میلیون

دوستان تاپیک قبلمو لایک کنید و کامنت بزارید درباره گزینه حذف تاپیکهنی نی یارهم گفت به مدیریت ارسال ش ...

تاپیک یجورین باید هی پله پله رفت و تاپیک های قبلیتو نگا کرد

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم

زعفران ، هل ، شاخه نبات ، عطر ، خشکبار مثل کشمش ، آجیل ، فرآورده های لبنی

هل و نبات و کشمش خیلی زشته که

مگه رفتی زیارت میخوای سوعاتی بده

بنطرم شیرینی هم سبکه

گز بخر.

گز خوب و مجلسی الان کیلویی ۱میلیون بیشتره یه جعبه ی شیک و کادویی هم داشته باشه خیلی خوب میشهه

یا حداقل باقلوا که گزونتره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃