2777
2789
عنوان

تولد نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 45 پست
دیگه نمیتونم😭😭😂😂😂هنو کادو ولن و تموم نکردم باید برم باکس بگیرم 🤦♀️

خیلی پشت هم شد 😂

ولی اینکارا تازه عروسی خیلی شیرینه 😍برای منم دعا کن ازدواج کنم🥹

شوهرت به دلت هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پشت هم شد 😂ولی اینکارا تازه عروسی خیلی شیرینه 😍برای منم دعا کن ازدواج کنم🥹شوهرت به دلت هست؟

اره خیلی سختههههههه اره دوس دارم ولی پول کم دارم دیگه یعنی باید بگم الان صفرم قشنگ🤦♀️🤦♀️🤦♀️

ایشالاااااا

ب دلمه؟ میمیرم واسششش بهترین مردهههههه طوری باهام رفتار میکنه انگار ن انگار ک شوهرمه انگار رفیقمه دوس پسرمه خونوادش هم همینطور هنو باورم نمیشه شوهرمه

امروز رفت سرکار منم از تاریکی میترسم بهش گفتم لامپ روشن کن میترسم روشن کرد رف ولی مامانش میگف ثانیه ب ثانیه زنگ میزد میگف میترسم بروبالا پیشش بخواب 😅

اره خیلی سختههههههه اره دوس دارم ولی پول کم دارم دیگه یعنی باید بگم الان صفرم قشنگ🤦♀️🤦♀️🤦♀️ایشالا ...

اخ الهی بگردم چقد خوشحالم برات خداروشکر عزیزم😍😍

سنتی بود ؟

به رو خودت نیار اصلا به شوهرت هم نگی یوقت مردا نمیفهمن اصن

ن نمیگم ولی میدونی

مجبور سدم ب مامانش دروغ بگم هفته پیش گردنبند بدل انداختم ازونجایی ک حساسیت دارم خیلی میخارید بد گردنم هم تیرست دیگه مامانش گف رنگ لباست دراومد ب گردنت منم مجبور شدم ب دروغ بگم بخاطر گردنبنده حساسیت دارم خاروندم اینطوری سیاه شده

اخ الهی بگردم چقد خوشحالم برات خداروشکر عزیزم😍😍سنتی بود ؟

قربونت برم ایشالا زودی زود قسمت خودت بشه

اره سنتی بود ولی باحال بود آشناییمون طوری ک هنوز خودم باورم نمیشه

بد اینک دوماه همینطور حرف زدیم باهم انگار ک تو اون دوماه دوست بودیم

ن نمیگم ولی میدونی مجبور سدم ب مامانش دروغ بگم هفته پیش گردنبند بدل انداختم ازونجایی ک حساسیت دارم خ ...

اشکال نداره حالا کم کم هورمونهاتم تنظیم میشه با ازدواج بهتر میشه نگران نباش

خیلی تفاوت داره با رنگ پوست خودت ؟