2777
2789
عنوان

تولد نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 45 پست
عزیزم ی سئوال شما ک اینقدر اهمیت میدی اونم میده دو طرفس؟ اگر ن ب نظرم تو هم نکن اگر آره ک ارزش داره. ...

قربونت برم اره خیلی اهمیت میده بهم

ب غیر از مالی کلی هوامو داره و......

مالی هم هر هفته ۲۰۰شارژ میزنه پول میده حتی باباش تو این هفته ۱۳۰۰داد بهم خیلی هوامو دارن چ خودش چ مامان و باباش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت برم اره خیلی اهمیت میده بهم ب غیر از مالی کلی هوامو داره و......مالی هم هر هفته ۲۰۰شارژ میزنه ...

پس حتما واسه همچین مردی خوب باش چون لایقتتو داره عزیزم

در مورد کادو هم بنظرم لباس بگیر پسرا تیشرت و شلوار دوس دارن ادکلن هم میتونی بگیری

پس حتما واسه همچین مردی خوب باش چون لایقتتو داره عزیزم در مورد کادو هم بنظرم لباس بگیر پسرا تیشرت و ...

الان فعلا دورس هست بد اینک مامانش گف احتمالا من تیشرت و شلوار ست بگیرم براش

ادکلن هم رو لباس دومادی گرفتیم واسش همین هفته پیش

ببخشید اسی درگیر تیرگی بودی حل کردی ؟ شوهرت اکیه باهاش؟ چون منم میخام ازدواج کنم از این قضیه میترسمد ...

قربونت برم مرسی

ایشالا توعم خوشبخت بشی

ن والا اوکی نشدم

اصن ب روم نیورده ولی خب خیلی رو مخمه خودم

قربونت برم مرسی ایشالا توعم خوشبخت بشین والا اوکی نشدم اصن ب روم نیورده ولی خب خیلی رو مخمه خودم

خب خداروشکر ایشالا منم یکی باشه گیر نده 🫠

منم خودم خجالت میکشم

برای تو زانو و آرنج هم هس؟

لیزر نکردی؟

خب خداروشکر ایشالا منم یکی باشه گیر نده 🫠منم خودم خجالت میکشمبرای تو زانو و آرنج هم هس؟لیزر نکردی؟

زانو ن

داخل آرنج اونجا ک خون میگیرن چی میگن بهش اونجا هم دارم ولی کمه تیرگی دور گردن و زیر بغل و کشاله دارم

طلا خیلی رفته بالا اگ میتونستم دستبند طلاها هستن ک چرم ی تیکه طلا داره ازونا میگرفتم قیمت کردم از ۵ ...

اره گرونه ولی خب خوب هزینه کردی قبلیارو😂گفتم لابد بازم در همون حد میخای هزینه کنی

الان یک ست لباس کامل هم ۱۰ تومن درمیاد یا ساعت یا ادکلن

همه گرون🥴

اره گرونه ولی خب خوب هزینه کردی قبلیارو😂گفتم لابد بازم در همون حد میخای هزینه کنیالان یک ست لباس کا ...

دیگه نمیتونم😭😭😂😂😂

هنو کادو ولن و تموم نکردم باید برم باکس بگیرم 🤦♀️