2777
2789
عنوان

ناراحتم

6 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم چون خونه نداریم و یک گرم طلا یا چیزی نداریم که بفروشیم خونه دار بشیم ، دیگه توان مالی اجاره دادن بااین صاحب خونه های بی رحم رو هم ندارم سر سال ۲۰۰ کم کمش میزارن سر رهن و اجاره دوبرابر ، بزرگترین آرزوم اینه خونه دار بشیم حتی یه خونه کوچیک مال خودمون که دغدغه نداشته باشم بابت مستأجری

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

سر همین جریان مدام دارم جلوگیری میکنم بچه دار نشم داره ۳۰ سالم میشه هنوز مادر نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پول باشه بخری خوبه ولی الانم که نیست اینقدر خودتو اذیت نکن ههممون چندسالی هستیم و میرین خونه ابدی خداروشکر که تنت سالمه و پول اجاره رو داری دنیا دوروزه لذت ببر هرجور که هست

ایشالا جفتمون خونه دار شبم

گریم گرفته امشب بخدا ، یه ارث داریم دست مادر شوهرم اینم ۱۱ ماهه الکی میگه میدم خونه بخرید و الکی میگه و نمیده ، تازه ارثه هم باز شاید به سختی بشه توی روستا خونه خرید باهاش شاید ،نه توی شهر ، اونم نمیده همش هم میگه عجله ایم نکنید یکساله هاااا ، از قصد اینکارا رو میکنه که برداره واسه خودش

اگه پول باشه بخری خوبه ولی الانم که نیست اینقدر خودتو اذیت نکن ههممون چندسالی هستیم و میرین خونه ابد ...

بخدا توان مالی اجاره رو ندارم دیگه

از خدا بخواه درآمد خوب و بالا داشته باشی بخدا من خونه داشتم نون نداشتیم بخوریم فروختیم ک بزنیم ب کار ...

همون دیگه درامدمون پایینه قسط و بدهی و مشکلات

گریم گرفته امشب بخدا ، یه ارث داریم دست مادر شوهرم اینم ۱۱ ماهه الکی میگه میدم خونه بخرید و الکی میگ ...

درکت میکنم منم نامزده نشستم تا ارث برسه میفهمم چی میگی

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭