2777
2789
عنوان

ناراحتم

1 بازدید | 11 پست

خیلی ناراحتم چون خونه نداریم و یک گرم طلا یا چیزی نداریم که بفروشیم خونه دار بشیم ، دیگه توان مالی اجاره دادن بااین صاحب خونه های بی رحم رو هم ندارم سر سال ۲۰۰ کم کمش میزارن سر رهن و اجاره دوبرابر ، بزرگترین آرزوم اینه خونه دار بشیم حتی یه خونه کوچیک مال خودمون که دغدغه نداشته باشم بابت مستأجری

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

سر همین جریان مدام دارم جلوگیری میکنم بچه دار نشم داره ۳۰ سالم میشه هنوز مادر نشدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه پول باشه بخری خوبه ولی الانم که نیست اینقدر خودتو اذیت نکن ههممون چندسالی هستیم و میرین خونه ابدی خداروشکر که تنت سالمه و پول اجاره رو داری دنیا دوروزه لذت ببر هرجور که هست

ایشالا جفتمون خونه دار شبم

گریم گرفته امشب بخدا ، یه ارث داریم دست مادر شوهرم اینم ۱۱ ماهه الکی میگه میدم خونه بخرید و الکی میگه و نمیده ، تازه ارثه هم باز شاید به سختی بشه توی روستا خونه خرید باهاش شاید ،نه توی شهر ، اونم نمیده همش هم میگه عجله ایم نکنید یکساله هاااا ، از قصد اینکارا رو میکنه که برداره واسه خودش

اگه پول باشه بخری خوبه ولی الانم که نیست اینقدر خودتو اذیت نکن ههممون چندسالی هستیم و میرین خونه ابد ...

بخدا توان مالی اجاره رو ندارم دیگه

از خدا بخواه درآمد خوب و بالا داشته باشی بخدا من خونه داشتم نون نداشتیم بخوریم فروختیم ک بزنیم ب کار ...

همون دیگه درامدمون پایینه قسط و بدهی و مشکلات

گریم گرفته امشب بخدا ، یه ارث داریم دست مادر شوهرم اینم ۱۱ ماهه الکی میگه میدم خونه بخرید و الکی میگ ...

درکت میکنم منم نامزده نشستم تا ارث برسه میفهمم چی میگی

۱۴۰۰/۱۲/۲۷ بهترین روز زندگیم👰💍👭