2789

بله دیدم

میدانم می آیی با یک هدیه از سمت خدا...دلم از معجزه هایت میلرزد...میتوانی نا ممکن را برایم ممکن کنی...ازتون عاجزانه خواهش میکنم برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستین.خدایا اون کسی که با التماس به دیگران میگه براش دعا کنن،از همه جا بریده،کم آورده و داغونه،به خودش امیدی نداره،خدا هیچ وقت این بنده هات و این چشمای مضطربشون رو نادیده نگیر،تنهاشون نذار،خدایا هیچ وقت نذار هیچکس فکر کنه مرگ براش گزینه بهتری هست تا زندگی...خدایا گوش میدی صدامو؟؟؟دوستان تیکر بارداریم نیست.خدایا شکرت که بالاخره صدای منو شنیدی و حاجت دلمو دادی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزدیک ۳۰،یکی دیگه هم ۴۰ ۲ تا بچه داشت

میدانم می آیی با یک هدیه از سمت خدا...دلم از معجزه هایت میلرزد...میتوانی نا ممکن را برایم ممکن کنی...ازتون عاجزانه خواهش میکنم برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستین.خدایا اون کسی که با التماس به دیگران میگه براش دعا کنن،از همه جا بریده،کم آورده و داغونه،به خودش امیدی نداره،خدا هیچ وقت این بنده هات و این چشمای مضطربشون رو نادیده نگیر،تنهاشون نذار،خدایا هیچ وقت نذار هیچکس فکر کنه مرگ براش گزینه بهتری هست تا زندگی...خدایا گوش میدی صدامو؟؟؟دوستان تیکر بارداریم نیست.خدایا شکرت که بالاخره صدای منو شنیدی و حاجت دلمو دادی

بله خواهر من تو بچگی داشت و خوب شد. البته چون خیلی بچه بودیم و خودش هم خبر نداره دقیقا بیماریش چیه من اطلاع زیادی ندارم. اما نوعی از سرطان خون هست که قابل درمانه به شرطی که زود تشخیص داده بشه.