2777
2789
عنوان

بعضی چیزا ذاتیه

204 بازدید | 36 پست

تو ذاتت هست

حاضر جوابی

رک بودن

پرو بودن

من بدون اینکه دنبال جواب بگردم همون لحظه جواب حاضره برای حرفی که میگه به ذهنم میاد

یا رک بودن خیلی دوسش دارم💅💅

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

همین الان یه جواب بمن بده ببینم

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش ب حالت من ب تته پته میقتم بعدش تو حموم یا دسشویی صد تا جواب سنگین یادم میاد دو ساعت با دشمن فرضیم دعوا میکنم

تویی که داری این امضا رو میخونی ، خواستم بگم خیلی خوشگلیاااا✨️🤍 بوس به کلت🕊✨️🤍 این کاربری مال یکی دیگه بوده .. خیلی از کاربریام ب لطف ی سری مخبر و گزارش زن پریددددد ولی من بازم تسلیم نمیشممممم یوهاهاهاهاها

خوش ب حالت من ب تته پته میقتم بعدش تو حموم یا دسشویی صد تا جواب سنگین یادم میاد دو ساعت با دشمن فرضی ...

منم جوابای خفنی یادم میاد توی حمام چرا واقعا ؟

لایک نکنید .توروخدا 
خوشبحالتمن از ترس اینکه طرف ناراحت نشه یا برداشت بد نکنه هی حرفمو میخورم

من نمیتونم جلوی دهنم بگیرم مهم نیست طرف کیه بزرگ یا کوچیک فرق نداره😂

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜