عشق_من_تویی_خدا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 12 عنوان برای فرهنگیان 109 بازدید | 18 پست قسمت مصاحبه ش راسته با پارتی قبول میشن؟ امروز | 05:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_من_تویی_خدا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 12 همشم پارتی نیست تو قسمت اداره پارتی دارن ینی؟
عشق_من_تویی_خدا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 12 آره وا ینی چی آخه. من ک شنیدم جدیدا صدا هارو ضبط،میکنن میفرستن تهران و اصن نمیشه پارتی بازی شد
عشق_من_تویی_خدا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 12 فامیلی چیزی من مامانم میخاس ب یکی از فامیلامون تو اداره بگه اگ یوقت مصاحبه قبول شدم منو سفارش کننانقد اعصابم خورد شده بهش گفتم وجدانم راضی نیست نمیدونم چیکار کنم دارم دق میکنم میترسم مامانم ب حرفم گوش نده بهم میگه تو خنگییی احمقی کلی فحشم میده🥲
نسیمممممممممم عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 634 وا ینی چی آخه. من ک شنیدم جدیدا صدا هارو ضبط،میکنن میفرستن تهران و اصن نمیشه پارتی بازی شد آره نظارت هست از قبل میسپارن به طرف کمتر سخت گرفته شه با پارتیم فک نکنی باد هواست قبولیش
عشق_من_تویی_خدا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 12 همه پارتی ندارن..بعضیا اره میدونم دختر عمو خودم با پارتی معلم شد
عشق_من_تویی_خدا مدیر استارتر عضویت: 1404/09/05 تعداد پست: 12 آره نظارت هست از قبل میسپارن به طرف کمتر سخت گرفته شه با پارتیم فک نکنی باد هواست قبولیش خدا کنه متنفرم از پارتی بازی حالم گرفته میشه بخدا
نسیمممممممممم عضویت: 1404/09/13 تعداد پست: 634 من مامانم میخاس ب یکی از فامیلامون تو اداره بگه اگ یوقت مصاحبه قبول شدم منو سفارش کننانقد اعصابم خور ... اعصابت خورد نشهبرا تضمین آینده دخترش میگهآره درست هم نیست ولی اینا هم خیلی کثافتن فکرشو کن رتبه ۲۰۰ کشوری و رد کردن..چونکه فقط نمره مصاحبه کم بود..