2777
2789
عنوان

پیاز درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
عزیزم‌ چرا نظر غیر کارشناسی میدی؟! اینطور که شما نیست. خود من با پیازدرمانی باردار شدم دومی رو ...

عزيزم دكتر چه طوري گفت انجام دادين؟

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط میدونم پیاز کوچیا بهترن. پیاز بزرگا یه جا خوندم یه چیزایی میزنن که اونجوری بزرگ میشه و کلی ضر ...

عه جدی من رفتم پیاز بخرم متوسطا رو برداشتم گفتم شاید خیلی کوچیک باشه اثر نزاره بزرگ برنداشتم پیاز زرد خریدم

عه جدی من رفتم پیاز بخرم متوسطا رو برداشتم گفتم شاید خیلی کوچیک باشه اثر نزاره بزرگ برنداشتم پیاز زر ...

عزیزم من گاهی متوسط نداشتم به جای یه دونه متوسط دو تا کوچیک میزدم. مهم اینه طبق دستور عمل کنی. زیاد وسواس نشو

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
عزیزم‌ چرا نظر غیر کارشناسی میدی؟! اینطور که شما میگی نیست. خود من با پیازدرمانی باردار شدم دومی رو ...

منم با شما موافقم هیچ ربطی به افزایش پرولاکتین نداره والا من پریودم 14روز عقب افتاده بود پنجمین روز درمانم با پیاز پریود شدم