2777
2789
عنوان

قرار اول

160 بازدید | 24 پست

بچه ها من دو هفته ست مجازی با یکی آشنا شدم ، فردا قرارع ببینمش خیلی استرس دارم نه بخاطر دیدن ، میترسم با دلم نشینه. عکساش خوبه راضی ام از عکساش ولی دوبار باهاش ویدیوکال گرفتم اصلا خوشم نیومد، توی عکسا جوون و خوب ، توی ویدیوکال خیلی پیر نشون میده ، با اینکه میگه ۲۵ سالشه ، اخلاق و اینا همون چیزیه که میخوام ولی همش حس میکنم قرارع تو ذوقم بخوره و خوشم نیاد ازش، تعریف نباشه خودم خوشگلم ، حالا با خودم میگم کلا نرم ببینمش کات کنم بنظرتون چکار کنمممم خیلی سردرگمم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

چقد زود قرار دیت رو گذاشتین

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد زود قرار دیت رو گذاشتین

ن با اون شکل ک شما فک میکنید ، من با یکی از آشنا میرم جایی ایشونم میاد از فاصله چند متری همو میبینیم

ن با اون شکل ک شما فک میکنید ، من با یکی از آشنا میرم جایی ایشونم میاد از فاصله چند متری همو میبینیم

خب چرا اینجوری آخه

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

برو ببین،خوشت نیومد کات میکنی

آدم احساساتی ام خاک تو سرم ی بار دیگ همچین موقعیتی پیش اومد از سر دلسوزی نتونستم کات کنم با طرف و بدترین ضربه روحی روانی رو ۶ سال خوردم

فردا که میری میبینیش شاید خوشت اومد 👍

کاااش خوشم بیاد ، اونم همین طور ، چون واقعا رفتار و اخلاقش همونه که دنبالشم