2777
2789
عنوان

قرار اول

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست
خب برو ببینم نهایتش خوشت نمیاد یه جور که ناراحت نشه بهش میگی تایپت نیست

اره نمیدونم چرا بهش میگم همین الان یهویی عکس بده ، اونم بیچاره یهویی میده خیلی ام خوبه ، بعد میرم ویدیوکال انگار ی آدم دیگ ست ،

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخر که باید ببینیش بعد ترس و نگرانی چی تهش به دلت نمیشینه قطع رابطه میکنی.اصلا کنسل نکن چون در آخر ب ...

اره راست میگی خودمم فک میکنم الان خیلی بهتره تا چندماه بگذره ، حداقل الان اونقدر وابسته نشدیم ، موندم چرا عکساش خوبه حتی عکسای یهویش ، ولی ویدیو کال ایقدر بد، کاااش خوب باشه قیافش در حد معمولی باشه اوکیه نمیخوام خیلی پرفکت باشه ولی نگرانم خیلی بد باشه تو ذوقم بخوره

اره راست میگی خودمم فک میکنم الان خیلی بهتره تا چندماه بگذره ، حداقل الان اونقدر وابسته نشدیم ، موند ...

حق داری نگران این باشی که تو ذوقت نخوره میفهمم

اما به نظرم تا فردا صبر کن اصلا ام استرس نداشته باش و فکر خیال نکن.

شاید آدم خوش عکسیه،شاید تو واقعیت هزار برابر بهتر باشه،شاید اصلا اونی که تو میخوای نباشه.

هزارتا شاید هستش کاری از دستت بر نمیاد با استرس و فکر خیال

فردا نتیجه رو بهمون بگو دوست داشتی😁ایشالا به دل هم بشینین

حق داری نگران این باشی که تو ذوقت نخوره میفهمماما به نظرم تا فردا صبر کن اصلا ام استرس نداشته باش و ...

فداتشم مرسی از دلگرمیت😍🫂 اره حتما نتیجه رو میگم اینجا

باشه عزیزم♥️من بیشتر از تو هیجان زده شدم😂😂😂

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ دیدمش 😍خوب بود ازش خوشم اومد ب دلم نشست واقعا 🥺 فقط ی خورده لاغره اندامش اگه وزن بگیره خیلی خوب میشه

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ دیدمش 😍خوب بود ازش خوشم اومد ب دلم نشست واقعا 🥺 فقط ی خورده لاغره اندامش اگه وز ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟

وای خداروشکررر😁🥰خیلی خوشحال شدم برااااات.

اره حالا اونو میشه درست کرد بعد شایدم بعدا یکم بگذره برات عادی تر شه اینم زیاد به چشمت نیاد

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟وای خداروشکررر😁🥰خیلی خوشحال شدم برااااات.اره حالا اونو میشه درست کرد بعد ش ...

خودم برام مهم نیست این چیزا ، ولی متاسفانه خانوادممم خیلی براشون مهمه خیلیی ظاهر پرستن و طرف از همه لحاظ بیست باشه ولی ظاهرش خیلی خوب نباشه رد میکنن ، همین یک چند کیلو چاق شه بنظرم اوکیع

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟وای خداروشکررر😁🥰خیلی خوشحال شدم برااااات.اره حالا اونو میشه درست کرد بعد ش ...

مررسی عزیز دلمممم❤️🥰