2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 94 پست
بگو حالم خوب نبود بعدم يواشي يه مادر شوهرت بگو پري شدم رو پاهام بند نبودم نتونستم بيام 

موقع خوردن رو پاهاش بند شده پس چرا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
میگن واسه کمک مریض بودی واسه خوردن سرحال شدی اومدی😐

میخواستم بگم که بگو مریضم کلا نمیتونم بیام،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منی یا من توام. مادرشوهرم منم  گفت زود بیا من ننرفتم فعلا 7 نیم به بعد میرم

هفت و نیم دیگه خیلی دیره من هفت میرم

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
یعنی کارم اشتباه بود😔حالا رفتم چی بگم

چرا اشتباه؟! زنتو بیار غذا بپزه! زنش مگه عروسکه؟ حداقل به خودت میگفت

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
دقیقا منم به همین فکر کردم

مهمون رو دعوت کردن، بعدم به شما نه، به همسرتون گفتن. به نظر من که کارشون بد بوده.

خواهر شوهر من همیشه مهمونی های خودش از بیرون غذا میگیره، کارگر داره واسه کارای خونه اش، بعد مثل کلفت (این گفته خودشه، من قصد بی احترامی بهش رو ندارم) تو خونه مادرشوهرش کار میکنه، جوونم نیست بنده خدا خودش کم کم میخواد عروس بیاره. اونسری میگفت به شوهرم گفتم بذار برا مامانت کارگر بگیرم، شوهرش گفته نه مامانم بهش برمیخوره. تازه خواهرشوهراش نوبت خودشون برای مامانشون پرستار و کارگر گرفتن، فقط این بیچاره بخواد این کارو بکنه بهشون برمیخوره. جاری های دیگه اش هم حتی یه سر نمیرن بزنن.

همش میگه اگه از اول جلوشون رو گرفته بودم این حال و روزم نبود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خب باید زودتر خبر میداد بهشون،،،

اونام لنگ این نبودن که 

ساده نباش

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بگو بابا جان من این جسارت رو به دستپخت مامان نمیکنم غذاهاشون عالیه😅

😂😂😂راست میگی این خوبه بگم. بخوام دست پخت خودمو بخورم که خونه خودمون میخورم دیگه

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

من بودم والا خوشحال میشدم و میرفتم ازصبح

مگه چقدر ازین مهمونیا هس که بخوان ازت سواستفاده کنن؟ فوقش سالی یه بار دوبار.. 

هم پیششون عزیز میشدی هم واقعا چیزی ازت کم نمیشد😕

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️
😂😂😂راست میگی این خوبه بگم. بخوام دست پخت خودمو بخورم که خونه خودمون میخورم دیگه

یا بزن خودتو به شوخی 

بگو وای من فکر کردم شوخی میکنین نه که دستپخت مامان بی نقصه و ماشالا خودش زرنگه گفتم دیگه منو میخواین چیکار😂