2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 94 پست
پاشو برو دختر خوب عیب نداره.

دیگه کم کم باید حاضر شم برم. 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا به نظر شما من رفتم چی جوابشونو بدم؟ الان برم ازم میپرسن چرا زود نیومدی!😐

بگو بابا جان من این جسارت رو به دستپخت مامان نمیکنم غذاهاشون عالیه😅

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
 اگه پیام میدادم میگفت خودت بگو من نمیگم. اینجوری بدتر بود. 

از شما درخواست نکرده بودن که خودتون جواب بدین،اگه نظر خودتو میخاستن باید به خودت میگفتن،کلا من فکر میکنم اگه کسی از من درخواستی ام داره به خودم باید بگه نه شوهر و پدر و مادر و هرکس دیگه ای،وقتی به شوهرت گفتن بهت پیامو منتقل کنه توام مثل خودشون به پسرشون بگو

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️
بگو بابا جان من این جسارت رو به دستپخت مامان نمیکنم غذاهاشون عالیه😅

خب باید زودتر خبر میداد بهشون،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

پدرشوهر من بار اول اومده بود خونم.گفتم بابا غذام چطور بود؟گفت بد نبود.انقددر ناراحت شدم میتونست بگه دستت درد نکنه خوشمزه بود.ولی به شوهرم چیزی نگفتم دیگه.اومد همرو خورد آخرشم.....بابای خودم همیشه تعریف غذاهامو همه جا میکنه.خوشبحالت از دستپختت خوشش میاد.ولی رفتن یا نرفتن تصمیم خودته اختیار خودت دست خودته.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
یه دلیل محکمی بیار،،،نمیدونم یه مریضی ،،چیزی،،،

میگن واسه کمک مریض بودی واسه خوردن سرحال شدی اومدی😐

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

بگو حالم خوب نبود بعدم يواشي يه مادر شوهرت بگو پري شدم رو پاهام بند نبودم نتونستم بيام 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
یعنی کارم اشتباه بود😔حالا رفتم چی بگم

اشتباه که نه اما چون ازت تعریف کرده بود اگه میرفتی هم پدرشوهر طور دیگه روت حساب میکرد هم شوهرت خوشحال میشد تازه کمک واسه افطاری بوده ثواب داشت

حالا برو بگو مهمون برام اومده بود یا یه چی که فرمالیته بشه

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی