2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 94 پست
این چه حرفیه...هر کسی محبتشو نشون میده

عاخه با حالت دستوری گفتن خانومتو زود بیار غذاها رو درست کنه!محبتو اینجوری نشون میدن؟میتونستن از خودش بپرسن کاری داره پنجشنبه یا نه،اینجوری انگار توقع دارن بیاد شاید اصلا کار داشت یا شاید دلش نمیخاسته بره

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون پدر شوهر گفته کاش میرفتی

یعنی کارم اشتباه بود😔حالا رفتم چی بگم

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
فکر کردم اگه الان برم همیشه ازم توقع دارن من کارهاشونو انجام بدم

این چ حرفیع..افطاری ثواب داره ی کمک میدادی ازت کم نمیشد..الان روت میشه برا خوردن بری فقط..مگه غریبه ای

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
فکر کردم اگه الان برم همیشه ازم توقع دارن من کارهاشونو انجام بدم

نمیشه که اصلا کمک نکنی که،،،با شوهرت حرف میزدی میگفتی بار آخرمه که میرم،،،نمیدونم یه جورایی با سیاست باید عمل کنی،،نه سیخ بسوزه نه کباب

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چه باحال، منم همونجا بهش اس میدم، از قول خودش میگه

آره بهرحال پدرومادر از دست بچه خودشون که ناراحت نمیشن 

بچشونم وقتی خوشحاله که خانومش خوشحال باشه😇😇😇😁😁😁

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️
یعنی کارم اشتباه بود😔حالا رفتم چی بگم

یه دلیل محکمی بیار،،،نمیدونم یه مریضی ،،چیزی،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عاخه با حالت دستوری گفتن خانومتو زود بیار غذاها رو درست کنه!محبتو اینجوری نشون میدن؟میتونستن از خودش ...

بابا تو این وضعیت شاید ماهی سالی یکبار از این مهمونیا باشه چیزی کم نمیشه از ادم بخدا

این چ حرفیع..افطاری ثواب داره ی کمک میدادی ازت کم نمیشد..الان روت میشه برا خوردن بری فقط..مگه غریبه ...

😔

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

خدایی بعضیا دیگه خیلی عروس بازی درمیارین..من اکه بودم حتما میرفتم کمک چ اشکال داره افطاره ثوابش شریک میشدی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه