2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 94 پست
چرا عزیزم  حالا که از دستپختت خوششون میاد برو کمک سعی کن همه رو تنهایی انجام ندی و از م ...

خواهرشوهرم دیروز زنگ زد گفت منم زودتر میام کمک 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارشون درست نبوده مگه شما خدمتکارشونی😐😐😐 اما بنظرم باید زودترمیگفتی به شوهرت مثلن همون موقع ی ...

اگه پیام میدادم میگفت خودت بگو من نمیگم. اینجوری بدتر بود. 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
حالا به نظر شما من رفتم چی جوابشونو بدم؟ الان برم ازم میپرسن چرا زود نیومدی!😐

من دقیقا تو موقعیت شما بودم، سر افطار رفتم، به همسرم هم گفتم اگه بخوام اینهمه کار کنم خب خونه خودم افطاری میدم. تازه من خودم بی دست و پام. خونه خودم مهمون میاد بیشتر کارا رو همسرم میکنه. مخصوصا آشپزی

بگو کار داشتم خودم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا نمیخوای بری عجقم؟

فکر کردم اگه الان برم همیشه ازم توقع دارن من کارهاشونو انجام بدم

رفتارشون درست نبوده مگه شما خدمتکارشونی😐😐😐 اما بنظرم باید زودترمیگفتی به شوهرت مثلن همون موقع ی ...

چه باحال، منم همونجا بهش اس میدم، از قول خودش میگه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
درسته که رو پدر شوهرو نباید زمین زد اما اگرم زیاد ازین کارا بکنی هروقت مهمونی دارن میفته گردن تو

دقیقا منم به همین فکر کردم