2777
2789
عنوان

کتک زدن معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 153 پست
شب باید حرف بزنم ببرمش پس

آره عزیزم پدره باید بدونه چی شده تصمیم بگیرین با هم بالاخره ۴ ماه دیگه مونده و رو نمرات بچه اثر نزاره معلم یکم بشینه سر جاش ولی خب نه زیاد با دعوا با جدیت خوبه

بی احترامی ممنوع.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تجربه دارم میگمهمین چند روز پیش رفتم مدرسه خواهرم میگفت بهم گیر میده معلمهگفته فردا خانوادتو میاری م ...

دقیقا مدیر مدرسه بچه منم همچین مثالی میزنه همسرم بیشتر عصبیه بره چنسن چیزی بگن یه سیلی هم این میزنه بهشون مطمئنم باید با پدرشوهرم برم

زنگ نزدی؟ مدیر و اینا که هستن من باشم کلا بچه رو میبرم از این مدرسه یا حداقل کلاس عوض میکنم

نه زنگ نزدم گفتم حضوری برم بهتره اره مدرسه که نمیشه ولی کلاسشو حتما عوض میکنم

برو حراست آموزش پرورش گوه خورده دست رو بچه بلند کنه حیوونمعلما جدیدا خیلی فاز برداشتن

اروم باش 😂😑

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

نه زنگ نزدم گفتم حضوری برم بهتره اره مدرسه که نمیشه ولی کلاسشو حتما عوض میکنم

عزیزم شما باید مستقیم بری آموزش و پرورش اونجا بگو شکایت میکنم خیلی جدی برخورد کن

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

انشالله برو تو مدرسه حل کن

اگه نشد ارزیابی اداره

ولی در جریان باش

کلا بچه ها خصوصا تو این سن خصوصا پسرها

زیادی اغراق میکنن

اول برو رو در رو صحبت کن ببین واقعا جریان چی بوده

آره عزیزم پدره باید بدونه چی شده تصمیم بگیرین با هم بالاخره ۴ ماه دیگه مونده و رو نمرات بچه اثر نزار ...

کلاسشو یاباید عوض کنم یا باید هیچی نگم به معلم چون معلمی که با یه اعتراضی که پشت گوشی به مدیر کردم اینجور میکنه فردا برم مدرسه بدترم میکنه

لدفا برو و گیساشو تو دستت بگیر و بچرخون

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺از اینایی که کم میارن و نمیدونن چطور بحثو عوض کنن میگن وای تو فلان قدر سنته ازت توقعی نمیره خشم نمیاد👺از اینایی که تو بحث کم میارن میرن تاپیکارو می گردن تا بتونن یچی پیدا کنن طرفو بکوبونن خشم نمیاد👺از اینایی که از فهمیدن بعضی چیزا . مقاومت میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که تعصب بیجا دارن رو قومیت یا دین خشم نمیاد👺از اینایی که تو تاپیک استارتر کامنتتو ریپلای میکنن چرت و پرت میگن خشم نمیاد👺از اینایی که ادعای سواد دارن خشم نمیاد👺از اینایی که چسی میان و تاپیک پز الکی میزنن ولی اه و ناله میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که هزینه های نسبتا زیاد براشون غیرواقعیه خشم نمیاد👺از اینایی که همجنس خودشونو میکوبن خشم نمیاد👺اگه توهم یکی از اینایی خیلی مزخرفی.

والله من دوم دبستان معلمم کتکم زده بود مادرم رفت مدرسه یقه اش روگرفت چسبوندش به دیواربه زورمدیرومعاونهاولش کردتازه این قضیه مال ۲۳سال پیشه الان ۳۷سالمه یادمه هرساله اون معلم رووالدین میزدند

اول مطمئن شو واقعا سیلی بوده ممکن بچه اشتباه بگه اگر سیلی بود برو با مدیر و اداره حرف بزن حتی کلاس ب ...

نه چندبار پرسیدم گفتم میرم مدرسه دروغ بگی میندازنت ببرون ازمدرسه گفت بخدا یدونه سیلی رد بهم حتی بادستش نشون داد که چجوری زده

دقیقا مدیر مدرسه بچه منم همچین مثالی میزنه همسرم بیشتر عصبیه بره چنسن چیزی بگن یه سیلی هم این میزنه ...

😢

هر جوری که فکر میکنی از نظرت بهتر و درست تره همون کارو کنید عزیزم

اینجوریم خوبه

منم اینا اینجور حرف میزدن دلم میخواست همونجا جفتشونو بزنم بدو بیراه بگم ولی خودمو نگه داشتم بخاطر خواهرم که بچه تو کلاس اذیت نشه از کینه معلمه یا رو نمراتش اثر نزاره

ان شاالله حل میشه نگران نباش بچن بزرگ میشن اینا میگذرن

بی احترامی ممنوع.