2777
2789
عنوان

کتک زدن معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 153 پست
کلاسشو یاباید عوض کنم یا باید هیچی نگم به معلم چون معلمی که با یه اعتراضی که پشت گوشی به مدیر کردم ا ...

آخه هیچیم نگید که برتر میکنه نه حتما خودی نشون بدید

بی احترامی ممنوع.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر 40کیلوام من اون کم باشه90کیلوعه چجور بگیرم بچرخونم🤣🤣

اهههه

بگو شوهرت

از معلم املاهای سایت خشم نمیاد👺از اینایی که کم میارن و نمیدونن چطور بحثو عوض کنن میگن وای تو فلان قدر سنته ازت توقعی نمیره خشم نمیاد👺از اینایی که تو بحث کم میارن میرن تاپیکارو می گردن تا بتونن یچی پیدا کنن طرفو بکوبونن خشم نمیاد👺از اینایی که از فهمیدن بعضی چیزا . مقاومت میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که تعصب بیجا دارن رو قومیت یا دین خشم نمیاد👺از اینایی که تو تاپیک استارتر کامنتتو ریپلای میکنن چرت و پرت میگن خشم نمیاد👺از اینایی که ادعای سواد دارن خشم نمیاد👺از اینایی که چسی میان و تاپیک پز الکی میزنن ولی اه و ناله میکنن خشم نمیاد👺از اینایی که هزینه های نسبتا زیاد براشون غیرواقعیه خشم نمیاد👺از اینایی که همجنس خودشونو میکوبن خشم نمیاد👺اگه توهم یکی از اینایی خیلی مزخرفی.

😢هر جوری که فکر میکنی از نظرت بهتر و درست تره همون کارو کنید عزیزم اینجوریم خوبه منم اینا اینجور حر ...

انشالله واقعا گیر افتادیم دست این معلما یسری هاشون واقعا عقده این

انشالله واقعا گیر افتادیم دست این معلما یسری هاشون واقعا عقده این

دقیقا خیلی زیاد😢خسته شدم از دستشون خودشون یپا بچن ی زن ۵۰ ساله سرشو میزاره رو سر بچه ۱۲ سال در میفته یا خیلی کوچیکتر آخه مگه میشه

بی احترامی ممنوع.

وای دم مامانت گرم

دقیقا یادمه باخطکش چوبی میزدم دیگه معلمه بعدرفت مرخصی زایمان بعدم اومداصلاجرات نداشت بهم بگه بالاچشمت ابروهست تو بهترین مدرسه شهرمونم بودم که شیفت مخالفش غیرانتفاعی پسرهابود

اروم باش 😂😑

خب واقعا آدم عصبی میشه🤦🏻♀️😂

من خودم سه سال پیش دیپلم گرفتم

پایه دوازدهم غیردولتی بودم

معاون برداشت بهم گفت ی طور میزنم تو دهنت ک تا حالا از بابات نخوردی!!

برا همین حرص میخورم ک اینقدر آموزش پرورش ی سری معلما رو پررو کرده!

نه چندبار پرسیدم گفتم میرم مدرسه دروغ بگی میندازنت ببرون ازمدرسه گفت بخدا یدونه سیلی رد بهم حتی بادس ...

اول برو مدرسه به معلمش بگو پسرم میگه سیلی زدیش.

خواستم بدونم براچی زدیش

وقتی خودش گفت اذیت و این حرفا میکنه بزار تو گوشش حرومزاده رو.

خوب شما فکر کن دوتا مشق حفظ سوال ها وچندتا کاربرگ مگه صبح بچه میرسه که همشوانجام بده

میدونم نمیرسه ولی در نظر بگیرید که معلم هم شایدبنا به دلایلی نمی تونه زودتر بفرسته این از تنبلی نیست شاید باید بگرده دنبال کاربرگ خب و مفید و هدفمند و مسیرش دوره باید برسه خونه ی دستی بشوره ی لباسی دربیاره شاید بچه شیرخواره داره لطفا با در نظر گرفتن همه اینا قضاوت کنید اونم مشکلات خودش رو داره