2777
2789
عنوان

خالم

61 بازدید | 7 پست

من با خانواده خالم قطع رابطه کردم و اینکه مامانم میخواد منو قورت بده که چرا قطع رابطه کردم میگه مریضه فردا بمیره مقصر تویی😐منم بمیرمم دیگه سمتشون نمیرم گفتم مامان من نمیام هرچیم بگی یهو شروع کرد به داد و بیداد تکلیف من چیه؟چیکار کنم؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا اونوقت قطع رابطه کردی ؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

چقدررر بده طرف مقصر باشه بعد تورو مقصر جلوه بده

مهم ارامش ادمه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بعد میگن تو افسردگی داری با همه قطع رابطه کردی😂

بگو نه شخصیت های اطرافیانمو دیدم برای ارامش خودم کنار گذاشتمشون