2777
2789
عنوان

خالم

1 بازدید | 7 پست

من با خانواده خالم قطع رابطه کردم و اینکه مامانم میخواد منو قورت بده که چرا قطع رابطه کردم میگه مریضه فردا بمیره مقصر تویی😐منم بمیرمم دیگه سمتشون نمیرم گفتم مامان من نمیام هرچیم بگی یهو شروع کرد به داد و بیداد تکلیف من چیه؟چیکار کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا اونوقت قطع رابطه کردی ؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

چقدررر بده طرف مقصر باشه بعد تورو مقصر جلوه بده

مهم ارامش ادمه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بعد میگن تو افسردگی داری با همه قطع رابطه کردی😂

بگو نه شخصیت های اطرافیانمو دیدم برای ارامش خودم کنار گذاشتمشون