2777
2789
اتفاقن اصلن عادی نیستن تو مغزشون پر از فکره فقط کافیه عصبانی بشن یا برنجن ازت یا هرچی کلن بیماری خطر ...

اینایی که میگی همش هست درسته ولی الان که قرص مصرف میکنه خیلییی خونسرد و عادیه به سختی عصبی میشه حتی امیدوارم همونطور بمونه

دکترش گفته بود چندساله تحت درمانه

اسکیزوفرن درمان نداره

خوب نمیشن خیالتو راحت کنم

این حرف من نیست حرف روانشناسا هستش

باهاشون باید راه بیای

درسته خطرناکن ولی اونام مقصر نیستن🥺🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اصلاهیچچچچ قرصی مصرف نکردم کلا 5،6سال طول کشیدتا 4سال نمیدونستم دارمبعدم ک متوجه شدم و تحقیق کردم ...

اینکه خیلی سخته قرص مصرف میکردی راحتتر بود بعدشم احتمالا شدید نبوده

آیا اسکیزوفرنی درمان دارد؟این بیماری ممکن است منجر به ترکیبی از توهم، هذیان، خیالپردازی و تفکر و افک ...

من خیلیییییییییییییی شدیدشو داشتم

از نوع مذهبیش اگ بدونین با تحقیقتون

ولی درمان شدم

اینایی که میگی همش هست درسته ولی الان که قرص مصرف میکنه خیلییی خونسرد و عادیه به سختی عصبی میشه حتی ...

کنترل میشه دیگه هی باید دوزشو تغییر بدن دکترا براش

کلن درگیریش زیاده

فقط ی غفلت کافیه ک کل زندگی بره رو هوا

قرصاشونم خیلی عوارض داره

بهبود مثل سرماخوردگی نهدارو داره و همیشه باید مصرف کنندژنتیکیه و اگر باشون ازدواج کنید امکان انتقال ...

من بدون مصرف دارو خوب شدم🙂

شاید شک کنید ب اینکه داشتم یا ن

ولی کل علائمشو داشتم

زندگیم ب چوخ رفته بود

همه بم میگفتن دیوونه

اینکه خیلی سخته قرص مصرف میکردی راحتتر بود بعدشم احتمالا شدید نبوده

نه بینهایت شدید بودکل زندگیمو از دست دادم

میدونی چرا خوب شدم؟

چون نسبت ب بیماریم اگاهی داشتم

وقتی تحقیق کردم و دیدم خیلیا مثل منن و با دارو خوب شدن متوجه شدم ک بیمارم و تلاش کردم ک خوب شم

اونایی ک خوب نمیشن نمیتونن بپذیرن ک بیمارن

و نمیتونن ک تلاش کنن

نه بینهایت شدید بودکل زندگیمو از دست دادممیدونی چرا خوب شدم؟ چون نسبت ب بیماریم اگاهی داشتموقتی تحقی ...

دقیقا قبول دارم درست میگی افرین به اراده ای که داشتی

ژنتیکیه من تا حالا ندیدم کاری بکنه چون همیشه قرص مصرف میکنه ولی مثلا تعریف میکنه خودش بیشتر توهم به ...

کلا از زاویه خودمون دیگه دنیا رو نمیبینه .اوایل مشکل نداشت نمیدونم چی بگم کلی دعا و جادو برامون گرفته بودند از اون ب بعد اینطور شد .چشم سومش باز شده از لحاظ مغذی و عصبی معاینه شده مشکلی نداشت .خودش میگه دکتری نیست من بهش میگم علائم اسکیزوفرنی هست .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.