2777
2789
بابا قابل درمانه

آیا اسکیزوفرنی درمان دارد؟

این بیماری ممکن است منجر به ترکیبی از توهم، هذیان، خیالپردازی و تفکر و افکار آشفته شود. اسکیزوفرنی درمان دارد، اما معمولاً درمان آن مادامالعمر و ترکیبی است. درمان اسکیزوفرنی معمولا شامل مصرف دارو، گفتاردرمانی و کمک بهیادگیری نحوه مدیریت فعالیتهای روزمره زندگی است.

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن ربطی نداره خیلی وقتا ادما اسکیزوفرنی ندارن ولی ژنشو دارنوقتی تحت تاثیر فشار روحی روانی بسیاررر شدی ...

بهبود مثل سرماخوردگی نه

دارو داره و همیشه باید مصرف کنند

ژنتیکیه و اگر باشون ازدواج کنید امکان انتقال به نسل بعد رو داره

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

اخه من یکیو میشناسم کاملا عادیه قرص مصرف میکنه چند ساله حتی دکتر گفته کم کم دوز قرصا هم کم بشه بنظرت ...

برادرم درگیر این بیماریه از نوجوانی

همیشه دارو مصرف کرده و هرگز هم بهبودی نداشته

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن ربطی نداره خیلی وقتا ادما اسکیزوفرنی ندارن ولی ژنشو دارنوقتی تحت تاثیر فشار روحی روانی بسیاررر شدی ...

اتفاقا اینی که من میگم مامانش سابقه اختلال روانی داره خواهرش هم همینطور یعنی ژنتیکیه؟ ممکنه از مرد هم انتقال داده باشه یا فقط از مادر؟

اتفاقا اینی که من میگم مامانش سابقه اختلال روانی داره خواهرش هم همینطور یعنی ژنتیکیه؟ ممکنه از مرد ه ...

اینکه ازکی میتونه باشه رو نمیدونم

ولی من ژنشو داشتم خودشو ن

بعد تحت تاثیر فشار روحی روانی قرار گرفتم(غیرقابل تصور)

و ژنم ب روز پیدا کرد

بینهایت شدید بود اسکیزوفرنیم

مدام ت افکارم بودم

داشتم میمیردم

ولی ب لطف خدا با تلاشای خودم خیلیییییییییییییی بهتر شدم، شایدم بشه گفت درمان شدم کامل.

چطور شد مبتلا شد ؟دقیقا میگی چ کارهایی میکنه ؟؟؟؟شوهر منم زدم مشکلش همینه اما زیر بار نمیره حتی سرکا ...

ژنتیکیه

من تا حالا ندیدم کاری بکنه چون همیشه قرص مصرف میکنه ولی مثلا تعریف میکنه خودش بیشتر توهم بهش دست میداده

چیکارا میکنه مثلا شوهرت؟ خیلی سخته پشیمون نیستی؟

نه اولین بارمه ولی آخه برام عجیبه خیلی عادیه قرص مصرف میکنند

اتفاقن اصلن عادی نیستن

تو مغزشون پر از فکره

فقط کافیه عصبانی بشن یا برنجن ازت یا هرچی

کلن بیماری خطرناکیه ها فک نکنی الکیه. نه خیلی باید مواظب رفتارت باهاشون باشی

خیلیم نکته سنج و ریز بینن

قرص مصرف میکنی؟

نه اصلا

هیچچچچ قرصی مصرف نکردم

کلا 5،6سال طول کشید

تا 4سال نمیدونستم دارم

بعدم ک متوجه شدم و تحقیق کردم

تلاش کردم خودمو درمان کنم

با نماز(پاکسازی ینی

تکنیک سجده

مدیتیشن

کمک گرفتن از عقل و منطقم(خیلییییی سخت بود)

برنامه ریزی و... تونستم درمان شم