2777
2789

ما تو محیط دانشگاه باهم آشنا شدیم و به عقد انجام شد

من دانشجو بودم اون تو بخش کپی و پرینت دانشگاه میکرد

اون زمان من از استادیارمون خیلی خوشم میومد و به معنی کلمه عاشقش بودم و حس میکردم اونم عاشقمه

یبار مودبانه بهش پیشنهاد دادم و هزاربرابر مودبانه تر رد کرد و گفت من ظاهرم با باطنم فرق میکنه و اونجوری که نشون میدم نیستم و به خودم اجازه نمیدم بدبختت کنم و حسی بهت ندارم

منم برای همیشه فراموشش کردم

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

تا اینکه دیشب نامزدم گفت از فلانی (همون کراشم) خیلی بدم میومد

گفتم چرا؟

گفت رقیب عشقی من بود، از تو خوشش میومد

چون پولدار بود و من نبودم میترسیدم بین منو اون اونو انتخاب کنی

بعدم یه خداروشکر بلنننند گفت که ما به هم رسیدیم

ولی من یجوری شدم چون فکر میکردم کراشم منو دوست نداشته

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

عجب دنیاییه....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان این حقیقت خودت بود یا اون

اون

من فکر میکردم استادیارمون منو نمیخواسته گفت بهم حسی نداره

ولی نامزدم گفت تورو خیلی دوست داشته و زیاد ازت حرف میزد و منم احساس خطر میکردم چون رقیبم بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز