2777
2789
عنوان

روزه داری

1 بازدید | 26 پست

سلام دوستان عزیز. مامانایی دختر کلاس سوم یا چهارم دارید .روزه میگیرن دختراتون؟؟؟

من دخترم ریره میزه هست کوچولوئه .چندماهی هم تنبلی چشم داشت درمان شد ولی الان عینک بابد بزنه .نمیدونم روزه براش ضرر داره یا نه .دکترش هم خیلی دیر نوبت میده دوماه قبل درخواست دادم برای نیمه اسفند نوبت داره .

معمولا روزه شماره چشم را بالا میبره

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

اره چهارم هست میگیره

تپله

ببخشید دختر شما هم گاهی از گردن درد میناله؟ دختر من این هفتهذسهذبار داروخورد از گردن درذ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟پس براش ضرر داره

من که دکتر نیستم

گفتم معمولا اینطوریه

برو کلینیک دکتر دیگه ای نوبت بکیر که برای امروز فردا نوبت میده

🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️

من که دکتر نیستمگفتم معمولا اینطوریهبرو کلینیک دکتر دیگه ای نوبت بکیر که برای امروز فردا نوبت میده

ممنونم.دکتر خودش متخصص غدد اطفاله .از بچهگی تحت نظرشه

فک نکنم روزه ب چشم ربط داشته باشه،اگه دوست داری بزاری بگیره چند روز اما ن پشت هم

خودش ک اذیت میشه ولی خودش میگه میترسم نگیرم گناه کنم .من اصلا مجبورش نمیکنم بگیره