سلام دوستان عزیز. مامانایی دختر کلاس سوم یا چهارم دارید .روزه میگیرن دختراتون؟؟؟
من دخترم ریره میزه هست کوچولوئه .چندماهی هم تنبلی چشم داشت درمان شد ولی الان عینک بابد بزنه .نمیدونم روزه براش ضرر داره یا نه .دکترش هم خیلی دیر نوبت میده دوماه قبل درخواست دادم برای نیمه اسفند نوبت داره .
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بزار خود دخترت تصمیم بگیره بهش تحمیل نکن که زده نشه گناه دارن تو این سن واقعا اونم تو سن حساس و رشدشون روزه برای دخترای عرب واجب شده چون اونا معمولا تو این سن پرید شدن دیگه وجثه درشت دارن
من اصلا نه میگم بشه نه میگم نشه .خودش یکی گرفته امروزم سحری خورده. رفته مدرسه .
خوب ولش کن اگه خودش تصمیم گرفته ظهر اومد بگو اگه گشنت شد بخورش همین حس گناه رو بهش دادن که به خودش سخت میگیره ترس از گناه روزه که به بچها میدن خودش گناه از نطر من
امسال تو مدرسه سفت و سخت دارن باشون احکام کار میکنن .ی مربی هم گرفتن . ....خوبه یاد میگیرن ولی سخت ن ...
دقیقن حرف منم همین مگه میشه دختری که تا روز قبل تکلیف از نظر ما بچه بوده یهو بزرگ بشه جدیدا باب شدخ حتی معلما رو هم از حوزه میگیرن که متاسفانه سواد کافی برای تدریس هم ندارن الان پسر من امتحان تیز هوشان باید بده امسال ولی معلمشون کم سواد و حراف من قید این امتحان زدم ولی این حق الناس میمونه گردنشون هر چیزی جای خودش اینجوری وقتی بزرگ بشن دین زده میشن بدتر
🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️
خب من آبی بدن به چشم آسیب میزنهاما بدون تأیید دکتر متخصص چشم نمیشه تصمیم گرفتباید دکترا اول تأیید کن ...
برا همه همینه؟ یا کسایی که مشکل پزشکی دارن؟
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
🌱سلام امام زمانم 💚نمیدانم امروز ☀️چندین بار ؛ یاد تو ؛ از خاطرم عبور خواهد کرد ....اما میدانم ؛ تو هنوز مثل دیروز ...تنهایی 😞سلام سلطان تنهایی زمین 💚 اگر امضای من را میخونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💚❤️