2777
2789
عنوان

واريكوسل

138 بازدید | 21 پست

سلام خانوما😍

خوبين؟

شوهرم هشت ماهه واريكوسل عمل كرده اما خبري از نيني نيست ديك خسته شدم ميترسم خيلي

هم اينكه خانواده ها هم رومون فشار زيادي گذاشتن واسه بچه.😭چكاركنم اخه    

واسه مامان شدنم ي صلوات ميفرستي😢🙏

عزیزم ب خانواده ها و سایر اطرافیان بگو ما بچه نمیخوایم فعلاً. ی دلیلی بیار بهونه کن دیگه... بذار از فکرش بیان بیرون.

بعدشم شوهرت باید ی آزمایش جدید بده تا ببینی الان وضعیتش بهتر شده یا نه. ممکنه بازم اسپرم ها مث قبل باشن... خودت چی گلم؟ تو خداروشکر همه جوره اوکی هستی؟ 😍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خونواده ها بگین خرج بچه رو میدین یا ترو خشکش میکنین یا شبا بیدار می مونین؟؟؟؟

بگین هرموقع خودمون خواستیم و صلاح دونستیم بچه میاریم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
من ۲۳ سالمه. شوهرم ۳۱ ۳ ساله ازدواج کردیم.

تقریبا مثل ما هستین..ولی خب من خودم باشگاه مریم واسه این الان قصد ندارم.شما هم یه دلیلی بهشون بگو.بعد انشاالله به حق این ماه رحمت شما هم به حاجتتون میرسید

تقریبا مثل ما هستین..ولی خب من خودم باشگاه مریم واسه این الان قصد ندارم.شما هم یه دلیلی بهشون بگو.بع ...

آخی عزیزم... انشاالله موفق باشی ❤

آره دیگه. من ک همش میگم بچه بیاد خرجمون زیاد میشه نمیتونیم پول جمع کنیم خونه بخریم. بعد میگم اصلاً اعصاب بچه داری رو ندارم.

خیلی ممنونم بابت دعای خیرت عزیزدلم 😘. انشاالله شما هم حاجت روا بشی تو همین ماه عزیز ❤

عزیزم ب خانواده ها و سایر اطرافیان بگو ما بچه نمیخوایم فعلاً. ی دلیلی بیار بهونه کن دیگه... بذار از ...

ن خودم مشكلي ندارم

خودمم خيلي دلم تيني ميخاد😭

به خونواده ها بگین خرج بچه رو میدین یا ترو خشکش میکنین یا شبا بیدار می مونین؟؟؟؟  بگین هرموقع ...

ایول!!! جواب دهن کوبی بود!!! 😎👊

خوشم اومد...

ن خودم مشكلي ندارم خودمم خيلي دلم تيني ميخاد😭

ای جونم. خداروشکر ک مشکلی نداری.

شوهرت آزمایش اسپرم باید بده. اگه بازم مشکلی داشت بهش دارو میدن میخوره خوب میشه. نگران نباش عزیزم... 😘

ای جونم. خداروشکر ک مشکلی نداری. شوهرت آزمایش اسپرم باید بده. اگه بازم مشکلی داشت بهش دارو میدن میخ ...

مرسي ك دلداري دادي عزيزم😘❤️

آفرین!!! جواب دهن کوبی بود!!! 😎👊 ایول!! خوشم اومد...

خب باید اطرافیان بدونن که بچه دار شدن واقعا یه مسعله شخصیه نباید هی زنو شوهرو دیدن بپرسن چرا بچه دار نمیشین 

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
عزیزم ب خانواده ها و سایر اطرافیان بگو ما بچه نمیخوایم فعلاً. ی دلیلی بیار بهونه کن دیگه... بذار از ...

ن خودم مشكلي ندارم

خودمم خيلي دلم نينيي ميخاد😭