khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3041 عنوان آقایون 76 بازدید | 4 پست شما پسرا اگه بعد از گذشت مدت طولانی از دختر مقابلتون عصبانی باشید یعنی هنوز دوستش دارید؟ امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻 امروز | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__saaed عضویت: 1404/11/16 تعداد پست: 206 اره ولی بعضیا تو عصبانیتشون حس اننقام هست آقا هستم بزرگترین اشتباه کردم بهت اعتماد کردم منو ۱۰سال به عقب برگردوندی
khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3041 اره ولی بعضیا تو عصبانیتشون حس اننقام هست یعنی چی؟بیشتر عصبانیتش حالت لجبازی کردن و حرص در اوردن داره به نظرم امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
__saaed عضویت: 1404/11/16 تعداد پست: 206 یعنی چی؟بیشتر عصبانیتش حالت لجبازی کردن و حرص در اوردن داره به نظرم یعنی وانمود میکنه که ازت عصبانی برات دون میپاشه که برگردی بعد ازت انتقام میگیره به شیوه خودش آقا هستم بزرگترین اشتباه کردم بهت اعتماد کردم منو ۱۰سال به عقب برگردوندی
khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 3041 یعنی وانمود میکنه که ازت عصبانی برات دون میپاشه که برگردی بعد ازت انتقام میگیره به شیوه خودش نمیدونم چجوریه آخهکاری نکردم بخواد انتقام بگیره آخه😬 امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻