2777
2789
عنوان

حس کم بودن

1 بازدید | 7 پست

بنظرتون همه این حس رو دارن نمیدونم تا وقتی تو محیط خودتی اوکی ای وقتی یکم بالاتر از سطح خودتو میبینی حس میکنی خیلی کمی عقبی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا من به دیگران زیاد فک نمیکنم ولی حدس بزن که یه چیز کامل عادی باشه، ولی این دلیل نمیشه تو نخوای تلاش کنی که بهتر بشی، یه موضوعی رو شروع کن بعد هی سعی کن توش بهتر شی بعد هروقت احساس کمبود کردی به خودت یاد آوری کن که مثلاً من نقاشی بلدم برات منظره میکشم ماه ولی این آدم مثلاً دماغش بهتر از کنه این جوری تو هم برا خودت یه بهونیی داری که خودتو اروم کنی

نمیدونم والا من به دیگران زیاد فک نمیکنم ولی حدس بزن که یه چیز کامل عادی باشه، ولی این دلیل نمیشه تو ...

مقایسه هم دوست ندارم بهتر باشن تنشون سلامت ولی خسته شدیم انقدر دوییدیم و برای ما نشد

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
مقایسه هم دوست ندارم بهتر باشن تنشون سلامت ولی خسته شدیم انقدر دوییدیم و برای ما نشد

عزیزم زندگی سخته خیلی سخته، آدم باید با این چرت و پرتاش بسازه دیگه چی بگیم، بخدا همه مون انقد مشکل داریم، دارم دیوونه میشم تو این چند روزه