2777
2789
عنوان

کاش میتونستم بازم بچه دار شم

155 بازدید | 20 پست

یه دونه بچه دارم

واقعا خوشبحال قدیمیا که کلی بچه داشتن

من که یه دونه دارم پوکیدم

از همه لحاظ شرایط یه بچه دیگه رو نداریم

خیلی بچه دوس دارم😕

چرا ؟

چند سالتونه؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر از لحاظ مالی خوب نیستید دولت ماهی ۵ میزن به حساب مادر

چه دست و دلباز

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببخشید اون وقت پنج تومن چی میشه پوشک .شیر خشک یا لباس و غذاش والا اگه دو سه تا بسته پوشک برای دو هفتش باشه

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

آخه با پنج تومن چیکار میشه کرد

بعدم فقط بحث اقتصادی نیست

دوران بارداری سختی داشتم

بنیه ام ضعیفه

۳۰سالمه ولی دیگه بنیه و اعصابشو ندارم

منم.عشق بچه دارم دیوانه وار عاشق بچه هستم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز