2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 41 پست
جاریت پیش شوهر تو آرایش نمیکنه؟ چون پسر منم هر ازگاهی میپرسه چرا بعضیا حجاب دارن بعضیا ندارن ،کیا مح ...

جاریم هیچی به صورتش نمیزنه به روسریشم کلیپس میزنه شاید منو با مامانش مقایسه میکنه نمیتونه هضم کنه

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار به حساب بچگیش

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

بچه ها تو یه سنی از این حرفا میزننفکر نکنین چیزی یادش دادن یا راجع بع شما تو خونه حرف میزنن

من با توجه به سابقه خراب جاریم میگم که به گوشم رسوندن پشت سرم یه حرفایی میزنه واسه همین همچین فکری اومد تو ذهنم

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

جاریم هیچی به صورتش نمیزنه به روسریشم کلیپس میزنه شاید منو با مامانش مقایسه میکنه نمیتونه هضم کنه

بیین دختر منم تز این حرفا میکفت

مثلا تز من میپرسید چرا ارایش زیاد نمیکنی

میگفتم مردهای بیرون نامحرمن

بعد مسکفت پس چرا فلانی ارایش میکنه

و گاهی هم جلوی شخص میگفت

من با توجه به سابقه خراب جاریم میگم که به گوشم رسوندن پشت سرم یه حرفایی میزنه واسه همین همچین فکری ا ...

میفهمم شما رو

ولی میگم ،این خصوصیت بچه هاست که خیلی رک و بی پروا سوال میپرسن و حرف میزنن

بیین دختر منم تز این حرفا میکفتمثلا تز من میپرسید چرا ارایش زیاد نمیکنی میگفتم مردهای بیرون نامحرمنب ...

بله اینجا حق با شماست ولی اینکه رفته سر وسایل شخصیم نوار بهداشتیمو برداشته اورده تو جمع نشون داده دیگه عادی نیست

مامانش باید بهش بگه دست به وسایل شخصی کسی نزن ولی من نمیدونم شایدم مامانش بهش میگه گوش نمیده به حرف مامانش

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

میفهمم شما رو ولی میگم ،این خصوصیت بچه هاست که خیلی رک و بی پروا سوال میپرسن و حرف میزنن

بله بله ما بچه های زیادی تو فامیل داریم میدونم

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

بله اینجا حق با شماست ولی اینکه رفته سر وسایل شخصیم نوار بهداشتیمو برداشته اورده تو جمع نشون داده دی ...

بله درسته

هر وقت سر وسایل شخصی نون رفت ،چشم تو چشم بهش بگین با مهربونی و بوس و این چیزا

بچه ها کافیه محبت شما رو درک کنن

دیگه حتی عالم و ادم پشت شما حرف بزنن ،بچه ها برداشت خودشون رو دارن و کاری به حرف بقیه ندارن

من میفهمم کاااااملا شما رو

ولی به این فکر کنید که حتی اگر هم مامانش پشت شما بد بگه یا کاری رو یادش نده ،اون یه بچه ست ،و مستونه هر چیز خوبی رو از شما یاد بگیره

و بدون پیش زمینه ای ،رابطه ی خوبی با شما بسازه

وای تورو خدا ول کنید تا بچه ای حرف میزنه فکر میکنید منظور داره

دختر من چهار سالش بود تو آسانسور یه مادر و دختر اومدن دختره همسن دختر من بود یه پیرهن تا بالای زانو داشت

دخترم جلو دختره و مادرش پرسید مامان چرا دختر خانوم شلوار نپوشیده و لباسش کوتاهه

مامانه قیافه اش بهم ریخت

اومدیم بیرون پرسیدم چرا اینو گفتی گفت چون من و تو و بابایی هر وقت میریم بیرون شلوار میپوشیم

منم کلی صحبت کردم باهاش که دیگه در مورد لباس دیگران نظر نده خیلی رعایت میکنه

تعجب میکنم بعضی خانم ها از روی نادونی قضاوت میکنن و آتیش بیار معرکه میشن

عزیزم حرف رو از دهن یک بچه شنیدی بچه ها بعضی وقتا چیزای عجیبی میگن و ما تو ایران هستیم و از اول دبستان مغزشونو با این اراجیف در مورد حجاب و آرایش پر میکنن شما به خودت نگیر و اهمیتی نده اون فقط یه بچس گناهی نداره