2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 41 پست

نه ممکنه اینطور نباشه چون منم آرایش نمیکنم و حجاب دارم و جلوی مهمانامم چادر میزنم دخترم ۵سالشه ی روز تو خیابون بودیم گفت چرا این خانمه بی حجابه چرا اون خانمه آرایش داره ولی تو آرایش نداری و از این حرفا

انگار شنیده برا باباش آرایش میکنی !

تربیت نشده

سری پیشم که اومدن خونمون رفت تو اتاقم جعبه نوار بهداشتیمو برداشت اومد بیرون گفت زن عمو اینا چیه؟ باباشم بود دلم خواست زمین دهن باز کنه اب شم شوهرم خیلیی بد باهاش دعوا کرد

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب حتما جلوش گفتن باید رعایت کنه و اینچیزا خوب نیس بعد اون نمیدونسته کار بدیه گفتنش

تو اقوام ما که میان میگن بچه ها پدرمادراشون ذوق مرگ میشن

اینکه ازت معدرت خواهی کردن یعنی موافق حرف بچه نبودن که به شما بگه

تربیت نشده سری پیشم که اومدن خونمون رفت تو اتاقم جعبه نوار بهداشتیمو برداشت اومد بیرون گفت زن عمو ای ...

خب فک میکنی اینم مامانش یاد داده؟ بنظر میاد بچه ی کنجکاو و فضولیه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
بچه ی خواهرم ۵ سالشه بهمگفت بابام نباید موهاتو ببینه که روسری میزاری؟!😁

یه بار تعمیر کار اومد خونه خواهرم

من و خواهرم رفتیم تو اتاق

بعد هی بچه اش می گفت مامان و خاله ام ازت می ترسن رفتن تو اتاق نمیان بیرون

هی به ما می گفت اقاهه خوش اخلاقه

یه بار تعمیر کار اومد خونه خواهرم من و خواهرم رفتیم تو اتاقبعد هی بچه اش می گفت مامان و خاله ام ازت ...

پسر من عادت کرده هرکی میاد میگه مامان بپر تو اتاق😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

دختر من به سن تکلیف رسید انقدر حساس شده بود رو احکام .یکذره موم میومد بیرون بهم تذکر میداد مانتوم استین سه ربع بود ازم ناراحت میشد

کلا مثل ننه ها همه چیو تذکر میداد تا یواش یواش نرمش کردم چون فکر میکنند باید و نباید ها دقیقا باید اجرا بشه

این دختر جاری شما هم حتما حکم ارایش کردن رو فهمیده برا همین خواسته بگه من بلدم حکمشو اینجور باید باشه و الزاما قصد بدی پشتش نیست